معاون دانشگاه علوم پزشكی اردبیل:

تشخیص بیماری هپاتیت C در اردبیل ممکن شد

تشخیص بیماری هپاتیت C در اردبیل ممکن شد به گزارش بیمارستان دی، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار داشت: تشخیص بیماری هپاتیت C با راه اندازی لابراتوار تشخیص بیماری هپاتیت در اردبیل میسر شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد جعفرزاده شامگاه سه شنبه در بازدید از لابراتوار مولکولی مرکز بهداشت اردبیل اظهار داشت: تشخیص بیماری هپاتیت c با راه اندازی لابراتوار تشخیص بیماری هپاتیت در اردبیل میسر شد.
وی اضافه کرد: پیش از راه اندازی این لابراتوار در استان، نمونه های بیماران به تهران و تبریز منتقل می شد که با راه اندازی این لابراتوار در لابراتوار مولکولی بهداشت، تمامی نمونه ها در استان اردبیل به انجام می رسد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کرد: در این لابراتوار پذیرش نمونه از تمامی مراکز درمانی و مطب های خصوصی انجام شده و با تعرفه دولتی محاسبه می گردد.
جعفرزاده اضافه کرد: هپاتیت C نوعی التهاب کبدی است که توسط ویروسی با همین نام ایجاد می شود و برخلاف سایر ویروس های هپاتیت شامل D، B، A یا E، عفونت با ویروس هپاتیت C در تعداد زیادی از بیماران مبتلا به آن، منجر به بیماری کبدی مزمن شده و عفونت با این ویروس در بیشتر موارد برای مدت طولانی بدون علامت است.
وی اظهار داشت: مطمئن ترین روش برای تشخیص این بیماری یافتن آر. ان. آی است که با این روش، تشخیص بیماری حدود چند هفته تا چند ماه زودتر از روش های مبتنی بر جستجوی آنتی بادی امکان پذیر می شود.

1401/09/26
تگهای خبر: التهاب , بهداشت , بیماری , پزشك