مدیركل انتقال خون مازندران خبرداد

شروع به کار مرکز انتقال خون در بابلسر

شروع به کار مرکز انتقال خون در بابلسر بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، مازندران مدیرکل انتقال خون مازندران اظهار داشت: شهرستان بابلسر بیشتر از ۱۰ سال تشکیلات مصوب انتقال خون را دریافت کرد با پیگیری مسؤلان و درخواست های مردم این مرکز از امروز خون گیری را آغاز کرد.

عبدالله محمدی فیروزجایی در گفتگو با ایسنا از شروع به کار مرکز انتقال خون بابلسر خبرداد و اظهار داشت: شهرستان بابلسر تشکیلات مصوب انتقال خون را بیشتر از ۱۰ سال است که دریافت کرد سال جاری با پیگیری های نماینده مجلس و مطالبات مردم، از خرداد ماه سال جاری این طرح اجرا و از امروز برای اولین بار خون گیری در این مرکز انجام شد.

وی ضمن اشاره به این که روز پنج شنبه به صورت رسمی مرکز ثابت انتقال خون بابلسر افتتاح و هفته ای سه روز خونگیری صورت می گیرد، اضافه کرد: روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه مردم شریف و خیر بابلسری می توانند با رفتن به این مرکز خون خویش را اهدا کنند.

محمدی فیروزجایی خاطرنشان کرد: برای راه اندازی مرکز انتقال خون در بابلسر زمینی توسط خیران مرحوم نجفی ها و رمضانی به مساحت ۵۱۰ متر از بهترین منطقه شهر اهدا شد که در روز پنج شنبه ۲۲ دیماه جاری کلنگ زنی می شود.

وی با بیان این که ساخت مرکز انتقال خون بابلسر توسط خیران صورت می گیرد، اظهار داشت: امیدواریم این روند سبب توسعه پایگاه های انتقال خون مازندران شود در واقع با این اقدام و رجوع اهدا کنندگان خون میزان ذخیره سازی هم افزایش خواهد یافت.

مدیرکل انتقال خون مازندران، خاطرنشان کرد: ۱۰ ماه اخیر خونگیری در شهرستان های نور همه روزه و در گلوگاه هفته ای دو روز صورت می گیرد.

این مسئول با بیان این که رسانه ها می توانند در فرهنگ اهدای خون کمک حال انتقال خون مازندران باشند، اضافه کرد: هم اکنون انتقال خون مازندران نیازمند همه گروههای خونی است.

محمدی فیروزجایی تصریح کرد: با عنایت به فرارسیدن فصل سرما و افزایش خون در ایام پایان سال خواهشمندیم مردم در یک اقدام خیرخواهانه نیازهای خونی استان را برطرف کنند.

وی بیشترین نیاز خونی را از گروههای خونی( o ) به علت استراتژی بودن اعلام نمود و اظهار داشت: با مشکل ذخایر خونی در مازندران مواجه هستیم.

1401/10/21
تگهای خبر: اهدای خون