معاون سازمان بیمه سلامت ایران؛

مهم ترین اقدام بیمه سلامت حرکت به سمت خدمات الکترونیکی است

مهم ترین اقدام بیمه سلامت حرکت به سمت خدمات الکترونیکی است به گزارش بیمارستان دی، معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: حراست از روش های به روز الکترونیکی جهت نظارت ها استفاده نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی رضایی، در نشست آموزشی حراست های سازمان بیمه سلامت و شرکت های تابعه، مهم ترین اقدام سازمان بیمه سلامت ایران را حرکت به سمت الکترونیکی شدن کارهای اصلی دانست و از نتایج آن ارتقای راندمان، افزایش شفافیت و کاهش فساد ذکر نمود. وی، دومین سیاست اصلی سازمان را حفاظت مالی از مردم در امتداد دسترسی سهل به خدمات سلامت برشمرد و برای تحقق این خواسته افزایش پوشش بیمه ای جمعیت و عمق بخشی به بسته های خدمتی را مؤثر دانست. معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به این که پوشش بیمه ای ۶ میلیون نفر در دهک های اول تا سوم و ایجاد صندوق بیماران صعب العلاج همچون اقدامات بیمه سلامت در راستای رفاه حال بیمه شدگان است، اضافه کرد: خوشبختانه قانونگذاران و دولت در این راه تشویق شده و امیدواریم بتوان قدم های بیشتری را در راستای رفاه حال مردم برداشت. وی با اعلان اینکه سازمان بیمه سلامت ایران با اقدامات کارشناسی منابع سازمان را بهینه مصرف کرده است، اشاره کرد: ضمن این که اعتبارات این سازمان به سبب قابلیت انجام خدمات گسترده بالا رفته است، مجموعه دولت هم اعتماد کافی به این سازمان پیدا نموده و این نتایج حاصل تلاش جمعی همه کارکنان در تمامی سطوح سازمانی است.

1401/11/13
تگهای خبر: آموزش , بیمه , حفاظت , خدمات