وزیر بهداشت؛

روزانه ۴۷ هزار پزشک متخصص به مردم خدمت می کنند

روزانه ۴۷ هزار پزشک متخصص به مردم خدمت می کنند به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت اظهار داشت: روزانه 47 هزار پزشک متخصص و 4500 پزشک فوق تخصص تنها در 664 بیمارستان دانشگاهی در تعطیلات نوروز فعالیت داشته اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام عین اللهی، در حاشیه بازدید از بیمارستان لقمان حکیم تهران، اظهارداشت: به سبب مراجعات مردم در روزهای تعطیلات، بازدید از بیمارستان های کشور از برنامه های نوروزی ماست. وی ادامه داد: بیمارستان لقمان از بیمارستان های اصلی جنوب غرب تهران و مرکز پذیرش مسمومین است. خوشبختانه این بیمارستان از نظر نیروی انسانی متخصص، کادر درمانی و پرستار در وضعیت خوبی به سر می برد. وزیر بهداشت افزود: روزانه ۴۷ هزار متخصص و ۴۵۰۰ فوق تخصص در ۶۶۴ بیمارستان دانشگاهی مشغول به کارند و تمام ۱۰۶۶ بیمارستان ما آماده باش هستند. عین اللهی با بیان این که در ایام تعطیل، اولویت با پذیرش بیماران اورژانسی است، اظهار داشت: مراجعات به بیمارستان های دولتی در تعطیلات نوروز بیش از بخش خصوصی است و اولویت در پذیرش، بیماران اورژانسی و سانحه دیده است و بیمارستان ها و کادر پزشکی برای پذیرش این بیماران در حالت آماده باش به سر می برند. وی اشاره کرد: سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت برای پذیرش شکایات احتمالی مردمی بصورت شبانه روزی فعال است و به این شکایات رسیدگی می شود. وزیر بهداشت با اشاره به این که ماموریت های اورژانس در تعطیلات نوروز ۱۴۰۲ بیش از ۵۸ درصد بالا رفته است، گفت: از شروع سال تا حالا حدود ۱۴۴ هزار ماموریت اورژانسی و ۱۹ درصد افزایش در ماموریت های ترافیکی داشته ایم. وی تصریح کرد: در ماموریت های اورژانس در تعطیلات نوروز ۴۴ هزار و ۴۰۰ درمان در محل و ۵ هزار و ۶۷۱ انتقال بیمار به بیمارستان انجام شده و ۷۶ بیمار توسط بالگرد اعزام شده اند. عین اللهی افزود: در تعطیلات نوروزی، بهداشت کاران محیط علاوه بر ۱۳۶ هزار و ۷۰۰ بازرسی از مراکز مختلف، با هماهنگی مراجع قضائی مبادرت به پلمپ ۱۷۴۴ مرکز متخلف کرده اند و ۱۷۹۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز معدوم شده است.

1402/01/14
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پرستار , پزشك