در بیستمین كنگره بین المللی؛

جراحان فک و صورت در تهران گردهم آمدند

جراحان فک و صورت در تهران گردهم آمدند بیمارستان دی: دبیر اجرائی بیستمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت ایران، از انجام 25 جراحی زنده فک و صورت با متدهای نوین در طول برگزاری کنگره آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدعلی آسایش، در حاشیه برگزاری بیستمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت در هتل المپیک تهران، اضافه کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا و محدود شدن خیلی از همایش ها و کنگره های تخصصی و علمی در دنیا، این کنگره نتایج بسیار ارزشمندی را در اختیار متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان قرار خواهد داد؛ برای اینکه چکیده پیشرفت هایی که در زمینه جراحی فک و صورت، ایمپلنت، پروتز در سراسر دنیا انجام شده است، در این کنگره ارائه خواهد شد. وی به مطالب موردبحث و گفتگو در این کنگره اشاره نمود و اظهار داشت: تمرکز اصلی ما و محور گفتگوها در زمینه نقصها علمی روز در زمینه جراحی فک و صورت و ایمپلنت های دندانی و پیشرفت در این عرصه هاست. مقرر است بالاترین مقالات روز کشور ارائه و داوری شوند و به برگزیدگان جوایز بهادار ای اهدا خواهد شد. آسایش افزود: برای اولین بار ۲۵ جراحی زنده اجرا می شود و حاضران قادر به تماشای آخرین متدهای جراحی فک و صورت در کشور خواهند بود. همین طور ۲۹ کارگاه نظریه و علمی برای دانشجویان، رزیدنت ها و پژوهشگران نیز در سالن ها جانبی سالن اصلی کنگره طی این ۴ روز انجام خواهد شد. دبیر اجرائی بیستمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت ایران درباره ی حضور علاقه مندان داخلی و خارجی در این کنگره اظهار داشت: در این کنگره وبینار علمی و برخط با متخصصان این حوزه در کشورهای آلمان و آمریکا خواهیم داشت. آسایش اضافه کرد: امسال بین ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار متخصص، دانشجو، محقق در زمینه های دندانپزشکی عمومی، جراحی فک و صورت، متخصصان پروتز، متخصصان لثه، ارتودنسی، دندانپزشکی اطفال، پاتالوژی، متخصصان و جراحان گوش و حلق و بینی شرکت کرده اند. بیستمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت ایران همزمان با سیزدهمین همایش بین المللی ایمپلنت خلیج فارس و دهمین سمپوزیوم پژوهشی پژوهشگران جوان در ایام ۵ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در هتل المپیک تهران انجام می شود.

1402/02/11
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , متخصص