چهره ماندگار ملی در پیش گیری از سرطان تقدیر می شود

چهره ماندگار ملی در پیش گیری از سرطان تقدیر می شود بیمارستان دی: چهره ماندگار ملی در زمینه غربالگری و پیش گیری از سرطان در کشور، تقدیر می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی مهرابی بهار دبیر امور ترویجی و مسئولیت پذیری اجتماعی کنگره ژنومیکس اظهار داشت: جایزه مسئولیت اجتماعی کنگره ژنومیکس که به نام مکسا نامگذاری شده است، در امتداد سه جایزه اصلی کنگره در زمینه علمی، تجاری سازی و مسئولیت اجتماعی قرار دارد. وی با اعلان اینکه اولین جایزه مکسا به چهره ماندگار که نقش مهم و مؤثری در عرصه مسئولیت اجتماعی ملی و بین المللی در زمینه های غربالگری، پیش گیری از سرطان و مراقبت های حمایتی-تسکینی دارد، اهدا خواهد شد، اضافه کرد: کسانی که برای این جایزه نامزد شده اند در حوزه غربالگری و پیشگیری نقش مؤثری ملی داشته اند و علاوه بر آن با سازمان بهداشت جهانی و مجامع علمی بین المللی و داخلی همکاری بیشتری داشته اند. معاون برنامه ریزی و توسعه مکسا، با اعلان اینکه بحث مشارکت اجتماعی تا حالا مغفول مانده بود، بیان داشت: ما باید بدنبال افرادی باشیم که سرمایه اجتماعی خوبی دارند و می توانند سرمایه اجتماعی خوبی تولید کنند. وی اظهار داشت: تأسیس خیریه به تنهایی کافی نیست و نیازمند حضور افرادی است که سرمایه اجتماعی تولید می کنند. مهرابی بهار اضافه کرد: مهم ترین هدف این کنگره در بخش مسئولیت اجتماعی و جایزه مکسا، شناسایی و معرفی الگویی است که در تولید و بسط سرمایه اجتماعی نقش داشته است. وی با اعلان اینکه کمیته فنی و علمی کنگره ژنومیکس کاندیدای جایزه مکسا را انتخاب نموده است، افزود: ملاک انتخاب برای این جایزه علاوه بر بحث آموزش و پژوهش و کارهای تشخیصی و درمانی، در زمینه های مختلف سرطان و نوآوری در این حیطه ها، الگوسازی در مسئولیت پذیری اجتماعی است. مقرر است این جایزه هر سال به چهره ماندگار در این عرصه اهداء شود.

1402/02/14
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , درمان , سرطان