همزمان با سومین مرحله توزیع آمبولانس از سوی بنیاد مستضعفان؛

منطقه محروم بهاباد به ۳ دستگاه آمبولانس تجهیز شد

منطقه محروم بهاباد به ۳ دستگاه آمبولانس تجهیز شد به گزارش بیمارستان دی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد از تجهیز شهرستان محروم بهاباد به سه دستگاه آمبولانس با همت بنیاد مستضعفان اطلاع داد.

سیدمهدی هاشمی باجگانی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: بنیاد مستضعفان در جهت محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار کشور در سه سال گذشته سومین مرحله از تحویل آمبولانس های تجهیز شده به این مناطق را اجرا کرد که دو دستگاه آمبولانس هم به مرکز بهداشت و بیمارستان حکیم بهابادی و یک دستگاه آمبولانس به مرکز خدمات جامع سلامت آسفیج اهدا شد.
وی ضمن اشاره به این که بنیاد مستضعفان برای خرید و تجهیز هر دستگاه آمبولانس مبلغ ۳.۵ میلیارد تومان هزینه کرده است، افزود: این آمبولانس ها به سفارش بنیاد مستضعفان از شرکتهای خودروسازی داخلی خریداری و طبق استانداردها تجهیز شده و در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برای مناطق محروم قرار گرفته است.
هاشمی باجگانی ضمن اشاره به این که آمبولانس های اهدایی به ۳۰ مرکز درمانی در ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی در سرتاسر کشور تعلق گرفته، خاطرنشان کرد: تجهیزات داخل این آمبولانس ها شامل الکتروشوک، ونتیلاتور، مانیتورینگ علایم حیاتی، انکوباتور نوزاد، کلد باکس، تراکشن اسپیلت، اسکوپ استرچر، لانک بک برد، جلیقه ثابت سازی ستون فقرات، تشک خلاء، انواع آتل های سیمی، گلوکومتر، پمپ سرم، پالسی اکسی متر و کولار گردنی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: با عنایت به عدم دسترسی مردم به امکانات پزشکی در مناطق محروم و افزایش تقاضا در خصوص تأمین آمبولانس در این مناطق، بر همین مبنا خریداری و تجهیز آمبولانس در دستور کار بنیاد مستضعفان قرار گرفت.

1402/04/27
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , پزشك