در بیمارستان شهدای تجریش انجام شد؛

جراحی تومور مغزی در حالت بیداری بیمار به همراه فیلم

جراحی تومور مغزی در حالت بیداری بیمار به همراه فیلم بیمارستان دی: جراحی تومور مغزی در حالت هوشیاری، با موفقیت در بیمارستان شهدای تجریش انجام شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، جراحی تومور مغزی در حالت هوشیاری یک خانم ۳۰ ساله که به سبب درگیری ناحیه تکلم مغز باید ارتباط کلامی با وی حفظ می شد تا از لطمه رسیدن به سایر بافت ها جلوگیری شود با موفقیت در بیمارستان شهدای تجریش انجام شد. سعید اورعی یزدانی متخصص جراحی مغز و اعصاب، در رابطه با نوع عمل جراحی که انجام شد، اظهار داشت: نوع عملی که ما انجام دادیم، بیمار در حالت بیدار جراحی می شود. وی ادامه داد: بیمار در این نوع عمل، توانایی صحبت کردن و اجرای دستورات جراح را دارد و همین موضوع به ما کمک می نماید به مناطق تکلمی که احساس تخریب وجود دارد، نزدیک نشویم. اورعی یزدانی، انجام این نوع عمل تومور مغزی را موفقیت آمیز دانست و اظهار داشت: حال بیمار خوب است.

1402/05/06
تگهای خبر: بیمارستان , جراحی , متخصص , مغز