معاون دفتر تخصصی بیمه سلامت عنوان كرد؛

زنان تا ۴۹ سالگی زیر پوشش بیمه درمان ناباروری قرار دارند

زنان تا ۴۹ سالگی زیر پوشش بیمه درمان ناباروری قرار دارند به گزارش بیمارستان دی، معاون دفتر تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: بانوان تا ۴۹ سالگی برای خدمات ناباروری زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مریم آزادی، با عنوان این مطلب که سازمان بیمه سلامت برای پشتیبانی از زوجین نابارور خدماتی را که برای تشخیص و درمان ناباروری هست زیر پوشش خودش قرار داده است، اضافه کرد: این خدمات شامل خدمات سرپایی مثل دارو، آزمایشی، پاراکلینیک و خدمات بستری مانند جراحی هایی که نیاز است یا خدماتی که پیش از دریافت خدمات تخصصی ناباروری نیاز است و در رابطه با درمان ناباروری است و خود خدمات فوق تخصصی ناباروری مانند آی وی اف یا میکرواینجکشن و یا خدمات درمان مرتبط رحم اجاره ای را در پوشش خودش قرار داده، به این صورت که اگر بیمار ما به مراکز دولتی رجوع کند با تعرفه ۹۰ درصد زیر پوشش قرار می دهیم و اگر به سایر مراکز غیردولتی، مراکز جهاد دانشگاهی یا وابسته به تأمین اجتماعی رجوع کند با ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی پوشش می دهیم. وی افزود: اگر که زوجین نابارور برای درمان ناباروری به مراکز غیر طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت رجوع کنند می توانند با عرضه مدارک و مستندات درمانی و رفتن به ادارات بیمه سلامت در کشور، هزینه خسارت درمان خویش را دریافت بفرمایند. آزادی در مورد شرایط دریافت خدمات درمان ناباروری، اظهار داشت: ما تمامی افراد ایرانی، زوجین ایرانی که دارای بیمه پایه باشند را خدمت می دهیم. حالا اگر زوجی فاقد پوشش بیمه باشند یعنی هیچ گونه دفترچه بیمه پایه نداشته باشند می توانند با رفتن به سایت بیمه سلامت یا ادارات کل بیمه سلامت کشور بیمه سلامت همگانی را دریافت بکنند و بتوانند از این خدمت بهره مند بشوند. هر ایرانی که دارای بیمه باشد می تواند از این خدمت استفاده بکند. وی در ارتباط با شرایط سنی افراد برای دریافت خدمات درمان ناباروری، اضافه کرد: برای آقا محدودیت سنی نداریم، برای خانم ها با عنایت به رفرنس علمی، چون سیکل باروری آنها محدود و مشخص است، تا سن ۴۹ سال تمام می توانیم پوشش بیمه ای بدهیم.

1402/07/13
تگهای خبر: بیمه , جراحی , خدمات , دارو