مدیركل دفتر خرید راهبردی بیمه سلامت عنوان كرد؛

پیگیری پوشش بیمه ای داروهای خوراکی بیماران دیابتی

پیگیری پوشش بیمه ای داروهای خوراکی بیماران دیابتی به گزارش بیمارستان دی، مدیرکل دفتر خرید راهبردی و تدوین استانداردهای بیمه ای سازمان بیمه سلامت ایران، در مورد اجرای طرح دارویار برای بیماران دیابتی، توضیحاتی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حنان حاج محمودی اظهار داشت: با تغییراتی که در ساختار سازمان ایجاد گردید و اولویتی که به بحث خرید راهبردی خدمات داده شد این اداره کل از خرداد ماه سالجاری فعالیت خویش را آغاز کرده است. وی با اشاره به اینکه سازمان های بیمه گر می توانند با پوشش بیمه ای خدمات سلامت در حوزه های پیشگیری، درمان و خدمات تشخیصی، نحوه عرضه آنها را مطابق استانداردهای اعلامی وزارت بهداشت هدایت کنند، اضافه کرد: خرید راهبردی سازمان های بیمه گر می تواند سبب کاهش هزینه های مردم و افزایش دسترسی آنها به خدمات شده و از طرفی تقاضاهای القایی را کم کند. حاج محمودی افزود: موضوعی که در این اداره کل پیگیری می شود پوشش خدمات جدید و بازبینی خدمات زیر پوشش بیمه است که پیشنهادات لازم در این خصوص به دبیرخانه شورایعالی بیمه عرضه می گردد. این موارد با رویکرد کاهش قیمت خدمات و رساندن خدمات به دست بیمه شده واقعی طراحی می شود. وی در مورد خدمات دارویار اظهار داشت: خدمات دارویار یا بسته صعب العلاج پیش از این در سامانه های سازمان پیاده سازی گردیده و نکته ای که حالا درحال پیگیری است، در ارتباط با پوشش داروهای خوراکی بیماران دیابتی است. حاج محمودی اضافه کرد: با عنایت به عوارضی که عدم کنترل قندخون برای بیماران دیابتی ایجاد می کند، همچون مشکلات عروقی، صدمه های کلیوی، بیماری های قلبی و پای دیابتی، در صورتیکه این خدمات منجر به کنترل درمان دیابت شود به شکلی خدمات پیشگیرانه هم به حساب می آید. وی اظهار داشت: مواردی پیش می آید که پزشکان دارویی را تجویز می کنند که بیمه شدگان در پرداخت هزینه های آن با مشکل مواجهند. ازاین رو امکان دارد از پزشک بخواهند آن دارو را برای آنها تجویز نکند. بنابراین شورایعالی بیمه در یک بازبینی در بسته خدمات بیماران دیابتی مقرر کرد تا در یک فراخوان از شرکتهای دارویی، قیمت های این داروها کاهش پیدا کند و این داروها با همکاری وزارت بهداشت، به دست مصرف کننده نهایی در مراکز بهداشتی درمانی رسانده شود.

1402/07/23
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیماری , بیمه