یك روانپزشك عنوان كرد؛

وضعیت فرزند متولد از والدین گرفتار بیماری دوقطبی

وضعیت فرزند متولد از والدین گرفتار بیماری دوقطبی به گزارش بیمارستان دی، یک روانپزشک اظهار داشت: اگر در خانواده ای مادر و پدر هر دو بیماری دوقطبی داشته باشند، احتمال تولد فرزند با این اختلال بیشتر می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، فربد فدایی، در گفتگو با رادیو سلامت گفت: بیماری دو قطبی جز اختلالات خلقی طبقه بندی می شود. فرد مبتلا به بیماری دو قطبی از درون گرفتار وضعیت خاص خلقی است و ممکنست بسیار افسرده باشد و دلیلی برای آن ندارد. این افراد بدون دلیل بسیار خوشحال هستند: یعنی فرد از وضعیت عادی خارج شده و این وضعیت ها را فرد ممکنست به تناوب داشته باشد. وی، عمده ترین علت دوقطبی را عوامل ژنتیکی دانست و اضافه کرد: شرایط محیطی در این بیماری مؤثر است. علت این اختلالات تغییراتی است که در میانجی های عصبی رخ می دهد که بصورت افسردگی و شیدایی بروز می کند. فدایی با بیان اهمیت مشاوره پیش از ازدواج، بیان داشت: اگر در خانواده ای مادر و پدر هر دو بیماری دوقطبی داشته باشند، احتمال تولد فرزند با این اختلال بیشتر می شود. اگر قصد ازدواج دارید و مبتلا به دوقطبی هستید نه لازم است وجود بیماری را پنهان کنید و نه در آغاز امر موضوع را مطرح کنید؛ بلکه اجازه دهید چند جلسه با فرد آشنایی پیدا کنید سپس موضوع را بیان کنید. وی گفت: بیماری دو قطبی از نوجوانی و جوانی شروع می شود. بحران های مختلف زندگی همچون تحصیل در مدرسه و دانشگاه و انتخاب شغل در راه بیماری مؤثر است. پس در این دوران درمان زیر نظر پزشک متخصص سفارش می شود.

1402/09/04
تگهای خبر: بیماری , پزشك , تحصیل , درمان