متخصص گوش و حلق و بینی عنوان كرد؛

سینوزیت مهم ترین علت غیبت کارمندان از محل کار

سینوزیت مهم ترین علت غیبت کارمندان از محل کار به گزارش بیمارستان دی، یک متخصص گوش و حلق و بینی، در رابطه با علایم و عوارض سینوزیت توضیح داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی گلجانیان تبریزی اظهار داشت: حدود ۴ درصد از کل بودجه درمان در کشورهای پیشرفته صرف درمان سینوزیت می شود. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مهم ترین علایم سینوزیت را درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه عنوان نمود. وی، شست وشو با سرم نمکی، تجویز آنتی بیوتیک ها توسط پزشک و تجویز قطره بینی توسط پزشک را از مهم ترین راه های درمان سینوزیت دانست. این متخصص گوش و حلق و بینی خاطرنشان کرد: انواع سینوزیت را میتوان بر حسب زمان به سه نوع مزمن، تحت حاد و حاد تقسیم کرد. گلجانیان با اشاره به اینکه در خیلی از کشورها سینوزیت مهم ترین علت غیبت کارمندان از محل کار به حساب می آید، اظهار داشت: افراد در صورت عدم کاهش تب و بهبود علایم ۴۸ ساعت بعد از شروع درمان باید مجدد به پزشک رجوع کنند. عضو هیأت علمی دانشگاه اخطار داد: عوارض چشمی و مغزی این بیماری در کودکان زیر دو سال بسیار شایع است.

1402/09/08
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان