رییس سازمان اداری و استخدامی كشور:

۱۴۰۰ نیروی جدید در قسمت بهداشت و درمان خوزستان جذب می شوند

۱۴۰۰ نیروی جدید در قسمت بهداشت و درمان خوزستان جذب می شوند به گزارش بیمارستان دی، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار داشت: یک هزار و۴۰۰ نفر در قسمت های بهداشتی، درمانی و فوریت های پزشکی استان خوزستان جذب می شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، میثم لطیفی قبل از ظهر امروز دوشنبه ضمن بازدید از دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: در آزمون استخدامی جدید سهم استان خوزستان یک هزار و ۴۰۰ نفر است.
وی اضافه کرد: این افراد بعد از انجام مراحل اداری در قسمت های بهداشتی، درمانی و فوریت های پزشکی استان خوزستان جذبمی شوند تا بخشی از مشکلات استان برطرف شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد: همینطور سقف میزان کارانه پزشکان در مناطق کم برخوردار با هدف کمک به پزشکان فعال در این مناطق برداشته شده است.

1402/09/15
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , درمان