دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اعلام كرد؛

کاهش رفت و آمد بیماران خاص و صعب العلاج برای تهیه دارو

کاهش رفت و آمد بیماران خاص و صعب العلاج برای تهیه دارو بیمارستان دی: مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از دریافت حواله دارویی بیماران خاص بدون مراجعه حضوری به معاونت درمان دانشگاه آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شهریار جانبازی مدیر بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: با اقدامات انجام شده نیازی نیست که بیماران خاص تحت پوشش دانشگاه برای دریافت حواله دارو و سایر خدمات، به معاونت درمان دانشگاه مراجعه کنند. وی اشاره کرد: امکان ارائه خدمات به بیماران خاص در داروخانه های شهید کاظمی و هلال احمر تهرانپارس فراهم گشته است. جانبازی اضافه کرد: در ماه های گذشته بیماران برای دریافت معرفی نامه، حواله دارویی، تشکیل پرونده و…، ابتدا به معاونت درمان و سپس به داروخانه و مرکز درمانی مرتبط مراجعه می کردند. این رفت و آمدها سبب سردرگمی و ناراحتی برخی بیماران و همراهانشان شده بود که این پروسه با انتقال میز خدمت به نقاط در دسترس تر و نزدیک محل درمان و دارو اصلاح گردید. به گفته ی ایشان، اکنون با حضور کارشناسان معاونت درمان در داروخانه شهید کاظمی (محدوده پارک وی) و داروخانه های هلال احمر شماره ۲ منطقه تهرانپارس، خدمات مذکور به بیماران خاص ارائه می شود. مدیر خدمات بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به هماهنگی انجام شده با سازمان های بیمه گر تصریح کرد: بیماران بعد از دریافت حواله دارویی، نیاز به گرفتن تاییدیه سازمان های بیمه گر دارند که خوشبختانه کارشناسان بیمه ها نیز در داروخانه های مربوطه مستقر هستند و این امر موجب تسهیل ارائه خدمات به بیماران می شود. وی، افزایش و تسهیل پروسه دسترسی به خدمات درمانی خصوصاً خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج را یکی از اولویت های کاری معاونت درمان برشمرد و اشاره کرد: امکان ارائه خدمات در داروخانه های مذکور به بیماران دیالیزی، ام اس، پیوندی و سایر بیماریها فراهم گشته است. جانبازی با اشاره به دریافت خدمات درمانی به بالای ۲۰ هزار بیمار مبتلا به بیماریهای خاص و صعب العلاج در عرصه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: این اقدام موجب تسهیل ارائه خدمات به بیماران خاص و کاهش مراجعه حضوری این افراد به معاونت درمان دانشگاه شده است. مدیر خدمات بیمارستانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: با حمایت معاون درمان و پیگیری های انجام شده به زودی ارائه خدمات در قالب میز خدمت الکترونیکی در اختیار بیماران قرار می گیرد.

1402/09/21
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , بیمه , پزشك