رییس انجمن درد ایران عنوان كرد؛

شایع ترین دردها را بشناسیم

شایع ترین دردها را بشناسیم به گزارش بیمارستان دی، رئیس انجمن درد ایران اظهار داشت: بیشترین علت رجوع ها و دردهای شایع، کمردرد و درد ستون فقرات است پس از آن، سردرد و درد مفاصل هم جز شایع ترین دردها هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مسعود هاشمی، در چهاردهمین کنگره انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران و پنجمین کنگره بین المللی اینترونشنال درد که روز پنجشنبه در هتل هما برگزار شد، اظهار نمود: کنگره های درد در تمام دنیا جز پررونق ترین علم به روز و درمان مداخله ای است این رشته یک رشته کم تهاجمی در دنیا است و پیش از جراحی با روش های غیرتهاجی صورت می گیرد و چون جدید است احتیاج به آموزش پیشرفته دارد. وی ادامه داد: رشته درد بیشتر از ۱۵ سال در ایران مورد استقبال قرار گرفته است و به صورت آکادمیک در ایران آموزش داده می شود و بخش مهمی از آموزش و پژوهش در این کنگره ها اتفاق می افتد. هاشمی بیان نمود: رتبه ایران در دنیا در رشته درد رتبه خوبی است و کارهایی که ما در این سطح انجام می دهیم در بالاترین سطح قرار دارد. رئیس انجمن درد ایران اظهار داشت: درد شایع ترین علت رجوع افراد به مراکز درمانی است و بیشترین دارو تجویز شده برای درمان آن مسکن ها هستند. وی ادامه داد: بیشترین علت رجوع ها و دردهای شایع کمردرد و درد ستون فقرات است پس از آن، سردرد و درد مفاصل هم جز شایع ترین دردها هستند. هاشمی اظهار داشت: برخی اوقات دردهای خاص یا سندروم ها نیاز به کارهای تشخیصی دارند بنابراین باید منشأ درد پیدا تا به بیمار کمک گردد. او همینطور تصریح کرد: درد یک علامت و اخطار است که باید تشخصی داده و درمان گردد. درست است که درد یک اخطار است اما در صورت درمان نشدن و عدم شناسایی و تشخیص، به بیماری مزمن تبدیل می شود.

1402/10/16
تگهای خبر: آموزش , بیماری , جراحی , دارو