مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی خبرداد؛

بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز غیرایمن است

بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز غیرایمن است بیمارستان دی: مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی از غیر ایمن بودن بیمارستان 29 بهمن تبریز و کوشش برای راه اندازی بیمارستان جدید در محل این بیمارستان خبرداد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید حسن سیدی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در تبریز اظهار داشت: ۱۸ مرکز درمانی مستقیم زیر نظر تامین اجتماعی استان بصورت رایگان به مردم خدمات ارائه می دهند که از این تعداد دو بیمارستان و سه درمانگاه در تبریز و ۱۳ درمانگاه دیگر در مناطق مختلف استان فعالیت می نمایند.
وی با اعلان اینکه دو بیمارستان عالی نسب و ۲۹ بهمن در تبریز فعال می باشند، اضافه کرد: بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز ۱۰۰ تخته بوده ولی غیرایمن است و تلاش می نماییم در همان محل بیمارستان یک بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی راه اندازی نماییم. این بیمارستان جدید در ۴۸ هزار متر مربع و ۱۱ طبقه راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: همین طور بیمارستان عالی نسب نیز ۳۰۰ تخت خوابی بوده و به مردم خدمات مختلف ارائه می دهد. درمانگاه کلیبر نیز اخیراً طی یک سال راه اندازی و به بهره برداری رسید.
مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی اضافه کرد: بستری بیماران بالای ۶۵ سال در تبریز رایگان بوده و در شهرستان ها نیز بستری بیماران بدون شرط سنی رایگان است.
وی تعداد تخت فعال در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان را ۴۰۲ تخت اعلام نمود و اظهار داشت: در ۹ ماهه گذشته، ۲۵ هزار و ۱۶ نفر در مراکز درمانی وابسته بستری شدند که از این تعداد ۱۳ هزار و ۱۳۸ نفر جراحی و ۲ هزار و ۸۳۲ نفر آنژیوگرافی شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی میزان تحقق اجرای نسخه الکترونیک در استان آذربایجان شرقی را ۹۹.۹ درصد در نسخه نویسی و ۹۸.۳ درصد در نسخه پیچی اعلام نمود.
سیدی از رضایت بالای افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی این مدیریت خبرداد و اظهار داشت: مراجعه کنندگان بستری شده ۸۷ درصد و سرپایی ۸۳ درصد از خدمات ارائه شده رضایت دارند.
وی میزان مبلغ پرداختی به بیمارستان ها و مراکز طرف قرارداد در ۹ ماه گذشته را ۱۸ هزار میلیاردریال اعلام نمود و اظهار داشت: بودجه مصوب امسال در این بخش ۲۴ هزار میلیاردریال است.

1402/11/20
تگهای خبر: بیمارستان , جراحی , خدمات , درمان