معاون وزیر بهداشت؛

درمان ۳۳ میلیون ایرانی مجانی است

درمان ۳۳ میلیون ایرانی مجانی است به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: هم اکنون خدمات درمانی برای سه دهک اول جامعه که جمعیتی حدود ۳۳ میلیون نفر هستند، مجانی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، ضمن اشاره به تلاشهای وزارت بهداشت برای ارتقای نظام سلامت و تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی، خاطرنشان کرد: هم اکنون شاهد جهش در زیرساخت ها، خدمات و آموزش پزشکی هستیم. وی از افزایش ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دو سال گذشته بعنوان نمونه ای از اقدامات وزارت بهداشت برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات درمانی یاد کرد و اضافه کرد: تأمین منابع برای تحقق این هدف کار سختی بوده و به سادگی انجام نشده است. دولت برای تأمین نیازهای حوزه درمان و بهداشت جهت سهولت دسترسی همه اقشار جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی نگاه مثبتی دارد. معاون درمان وزارت بهداشت، یکی از سیاست های وزارت بهداشت را پشتیبانی از دهک های پایین درآمدی دانست و خاطرنشان کرد: تلاش ما در وزارت بهداشت، کاهش پرداختی از جیب مردم است که در جهت پشتیبانی از اقشار با درآمد پایین، هم اکنون خدمات درمانی برای سه دهک اول جامعه مجانی است که جمعیتی حدود ۳۳ میلیون نفر را شامل می شود. همینطور با مصوبه جدید عرضه خدمات درمانی به کودکان زیر ۷ سال هم در حوزه بستری و سرپایی مجانی خواهد شد. وی ادامه داد: سرانه تخت بیمارستانی در کشور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت، ۱.۸ تخت است. کریمی، یکی از طرح های وزارت بهداشت برای تقویت ناوگان اورژانس کشور را خرید آمبولانس های جدید عنوان نمود و از آماده شدن ۲۵۰ دستگاه آمبولانس برای توزیع در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اطلاع داد.

1402/11/25
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پزشك