محققان نیوزیلندی پی بردند؛

روغن کرچک پتانسیل درمان طبیعی خشکی چشم را دارد

روغن کرچک پتانسیل درمان طبیعی خشکی چشم را دارد بیمارستان دی: پژوهشگران دانشگاه اوکلند در نیوزیلند یک آزمایش را در مورد یک درمان طبیعی برای بیماری خشکی چشم به انتها رساندند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیماری خشکی چشم که کراتوکونژونکتیویت سیکا نیز نامیده می شود، میلیونها نفر را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند بر بینایی و کیفیت زندگی تأثیر گذارد.
کارآزمایی شامل استفاده از روغن کرچک روی پلک ها به مدت چهار هفته بود.
در پایان کارآزمایی، شرکت کنندگان بهبود کلی در علایم، همچون بهبود ضخامت پلک هایشان را تجربه کردند.
بیماری خشکی چشم یک بیماری شایع است که می تواند موجب التهاب در چشم شود.
اطلاعات بیشتر در مورد آزمایش فعلی بوسیله دانشگاه اوکلند دردسترس است.
مؤسسه ملی بهداشت می گوید که بیماری خشکی چشم می تواند به دلیلهای مختلفی همچون بیماری، عوامل محیطی و آلرژی رخ دهد.
برخی از علایم و نشانه های بیماری خشکی چشم عبارتند از:
• سوزش در چشم
• چشم های اشک آلود
• حساسیت به نور
• احساس وجود شن در چشم
این بیماری در افراد ۵۰ ساله و بالاتر خصوصاً در زنان شایع تر است. بانوانی که در دوره یائسگی قرار می گیرند بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری خشکی چشم هستند برای اینکه تغییرات هورمونی می تواند منجر به تغییر در لایه اشکی چشم شود.
برخی از درمان های موجود برای بیماری خشکی چشم شامل داروهای بدون نسخه مانند اشک مصنوعی و روان کننده های شبانه است.
روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از گیاهی به نام Ricinus communis تهیه می شود و به عنوان یک مُلین و درمان طبیعی برای تعدادی از بیماریهای پوستی مانند آکنه عمل می کند.
با در نظر گرفتن این مزایا، پژوهشگران مطالعه می خواستند ببینند آیا روغن کرچک می تواند برای درمان بیماری خشکی چشم مفید باشد یا خیر.
دانشمندان ۲۶ فرد نفر را جهت شرکت در این آزمایش استخدام کردند.
در ابتدای کارآزمایی، شرکت کنندگان پرسشنامه هایی را تکمیل کردند که علایم آنها را ارزیابی کرده و در معاینه چشم شرکت کردند. بعد از این ارزیابی ها، دانشمندان به شرکت کنندگان دستور دادند بامداد و شب به مدت چهار هفته، روغن کرچک را به بالای پلک های خود بمالند.
پس از آخر دوره ۴ هفته ای، پژوهشگران مجدداً شرکت کنندگان را ارزیابی کردند تا ببینند آیا بهبودی در علایم آنها وجود دارد یا خیر.
استفاده از روغن کرچک به عنوان درمانی برای بیماری خشکی چشم در طول آزمایش یک ماهه امیدوارکننده بود.
در آخر دوره آزمایشی، شرکت کنندگان شاهد بهبود کلی در علایم خشکی چشم خود بودند.
برخی از مزایایی که شرکت کنندگان تجربه کردند شامل کاهش پوسته پوسته شدن در اطراف مژه ها و بهبود ضخیم شدن پلک بود.
مورد دوم خصوصاً مهمست برای اینکه هر گونه کاهش در ضخیم شدن پلک منجر به بهبود سایر علایم در رابطه با آن نیز می شود.
شرکت کنندگان در کارآزمایی همین طور وقتی چهار هفته از درمان با روغن کرچک را به انتها رساندند، قرمزی زیادی روی پلک های خود نداشتند.

1402/11/28
تگهای خبر: التهاب , امداد , بهداشت , بیماری