یافته محققان انگلیسی؛

تاثیر داروی درمان آرتریت روماتوئید در پیش گیری از بیماری

تاثیر داروی درمان آرتریت روماتوئید در پیش گیری از بیماری بیمارستان دی: یک کارآزمایی بالینی نشان میدهد که داروی آباتاسپت (اورنسیا) که برای درمان آرتریت روماتوئید استفاده می شود، همین طور می تواند از مبتلاشدن افراد به این بیماری التهابی دردناک پیشگیری کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، داروی Abatacept با تضعیف سیستم ایمنی، علایم را می کاهد و از لطمه مفاصل در بیماران آرتریت روماتوئید جلوگیری می کند.
آرتریت روماتوئید زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن آغاز به حمله به بافت های مفاصل می کند و موجب التهاب، درد و تورم می شود.
کارآزمایی بالینی نشان داد که آباتاسپت همین طور در پیش گیری از شروع آرتریت روماتوئید هم مؤثر است.
بر اساس نتایج کارآزمایی بالینی، حدود ۶ درصد از بیماران تحت درمان با abatacept گرفتار آرتریت شدند درحالیکه ۲۹ درصد از افرادی که دارونما دریافت نمودند پس از یک سال گرفتار این بیماری شدند.
«اندرو کوپ»، محقق ارشد از دانشگاه کینگز لندن، اظهار داشت: «این بزرگترین کارآزمایی پیش گیری از آرتریت روماتوئید تا به امروز است و نخستین آزمایشی است که نشان میدهد یک درمان مورداستفاده برای درمان آرتریت روماتوئید در پیش گیری از شروع بیماری در افراد در معرض خطر نیز مؤثر است.»
وی افزود: «این نتایج اولیه می تواند خبر خوبی برای افراد در معرض خطر آرتریت باشد، برای اینکه نشان می دهیم که این دارو نه فقط از شروع بیماری در مرحله درمان جلوگیری می کند، بلکه می تواند علائمی مانند درد و خستگی را نیز کم کند.»
محققان همین طور متوجه شدند که داروی Abatacept نمرات بیمار در مورد درد، عملکرد و کیفیت زندگی را بهبود بخشید و التهاب مفاصل قابل تشخیص با سونوگرافی را کم کرد.
با این حال پژوهشگران بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

1402/12/04
تگهای خبر: التهاب , بیماری , دارو , درمان