ناصحی عنوان كرد؛

دو میلیون بیمار صعب العلاج نشان دار شده اند

دو میلیون بیمار صعب العلاج نشان دار شده اند به گزارش بیمارستان دی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، از نشاندار شدن دو میلیون بیمار صعب العلاج در کشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدمهدی ناصحی، ضمن اشاره به این که هم اکنون ۴۵ میلیون نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند، اظهار داشت: ۹۵ درصد از هزینه های بستری افراد زیر پوشش بیمه روستایی توسط بیمه سلامت پرداخت می شود. وی در مورد اهم خدمات سازمان متبوع خود به افراد فاقد بیمه، اضافه کرد: پنج دهک اول جامعه که بیشتر از اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه هستند، دارای بیمه همگانی بوده و به صورت مجانی زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند. ضمن این که افراد زیر پوشش سازمان بهزیستی هم از خدمات مجانی بیمه سلامت بهره مند هستند. ناصحی افزود: هم اکنون دو میلیون بیمار صعب العلاج در سامانه های بیمه سلامت نشان دار شده و زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند. البته افراد بیشتری هم زیر پوشش صندوق بیمه صعب العلاج قرار دارند که هنوز نشان دار نشدند. اعتبار صندوق پشتیبانی از بیماری های خاص و صعب العلاج هم اکنون ۷ هزار میلیارد تومان است که برای سالهای آینده باید افزایش پیدا کند. وی در رابطه با آخرین وضعیت اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در کشور عنوان کرد: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی به بیشتر از ۹۸ درصد در کشور رسیده و هدف نهایی الکترونیکی شدن اقدامات و خدمات است. خوشبختانه وزارت بهداشت پیگیر راه اندازی کامل پرونده الکترونیک سلامت بوده و امیدواریم این مهم هرچه سریع تر به مرحله نهایی رسد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان نمود: سازمان بیمه سلامت خدمات توانبخشی را هم زیر پوشش قرار داده و تعرفه بیماران اوتیسم حتی در قسمت خصوصی هم پرداخت می شود. ناصحی با تاکید برنقش ویژه بیمه سلامت در خدمات دهی به زوجین نابارور در جهت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار داشت: سالیانه دو هزار میلیارد تومان برای درمان ناباروری در کشور توسط بیمه سلامت پرداخت شده و ما امیدواریم حمایت های بیمه بتواند بخشی از هزینه های ناباروری را کم کند. وی ادامه داد: سال جاری ۱۷ خدمت دندان پزشکی زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است و برای مادران آبستن این خدمات در مراکز دولتی به صورت مجانی صورت می گیرد. ناصحی بیان نمود: از جانب وزارت بهداشت و بیمه سلامت به صورت مشترک شیر خشک در سامانه تی تک به ثبت می رسد و بر مبنای سهمیه به افراد تعلق می گیرد.

1402/12/11
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , بیمه , پزشك