در نشست مشترك با مدیران تأمین اجتماعی مطرح شد؛

تبعات تأخیر بیمه ها در پرداخت مطالبات مراکز درمانی

تبعات تأخیر بیمه ها در پرداخت مطالبات مراکز درمانی به گزارش بیمارستان دی، جلسه مشترک نمایندگان شورایعالی نظام پزشکی با مدیران سازمان تأمین اجتماعی، پیرامون تاخیر در پرداخت مطالبات جامعه پزشکی، برگزار گردید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا جباری دبیر شورایعالی سازمان نظام پزشکی، با تشریح وضعیت سخت مطب ها و مراکز درمانی به علت تأخیر در پرداخت های بیمه ای ابراز امیدواری کرد سازمان تأمین اجتماعی بر مبنای تکالیف قانونی خود نسبت به انجام تعهدات اقدام عاجل نموده و پاسخگو باشد و مدیریتی اعمال نماید تا این بی نظمی مالی و خلاف تعهدات قانونی سبب نارضایتی جامعه پزشکی و تسری آن به مردم نگردد. در ادامه، سیدعلی اکبر سیدمهدی نایب رییس شورایعالی سازمان نظام پزشکی، با تشریح مبانی و اصول قانونی تعیین تعرفه های خدمات درمانی و اهداف قانونگذار از شکل دادن ساختاری برای تعرفه های خدمات درمانی؛ خواهان همراهی بیشتر سازمان تأمین اجتماعی بعنوان عضو اصلی شورایعالی بیمه در تعیین تعرفه های پزشکی شد. وی ضمن اشاره به کاهش بار درمانی خدمات مستقیم درمانی سازمان تأمین اجتماعی در سالهای اخیر و در نتیجه ذخیره شدن بخشی از منابع این سازمان و ضمن اشاره به مشکلات مختلف به وجود آمده برای مطب ها و مراکز و مؤسسات پزشکی ناشی از پرداخت بسیار با تأخیر مطالبات از جانب سازمان تأمین اجتماعی، خواهان عمل به قانون در زمینه پرداخت های سازمان تأمین اجتماعی به عرضه دهندگان خدمات سلامت شد و تصریح کرد این وضعیت بخصوص برای مراکز خصوصی، شرایط را به حد تعطیلی رسانده است. عبدالرسول صداقت عضو شورایعالی نظام پزشکی، هم ضمن اشاره به ضرورت تعیین تعرفه های واقعی هم برای بخش خصوصی و هم برای بخش دولتی، اظهار نمود: اساسا غیرواقعی بودن تعرفه ها برای هر دو بخش شرایط را حتی از حد تاب آوری هم گذرانده است و در چنینی شرایطی عدم پرداخت بموقع تعهدات از جانب سازمان های بیمه گر عملاً باعث در لبه خطر قرار گرفتن مؤسسات و مراکز و بخصوص مطب های خصوصی شده است. آرش انیسیان مدیرکل برنامه ریزی اقتصاد سلامت سازمان نظام پزشکی، با اشاره تأخیر بیشتر از ۶ ماهه سازمان تأمین اجتماعی در پرداخت تعهدات به مراکز درمانی، ضمن اشاره به کوچک بودن سهم بخش خصوصی از کلیت تعهدات سازمان تأمین اجتماعی، خواهان پرداخت سریع بخش مهمی از تعهدات این سازمان شد. او همینطور با عرضه راهکارهایی برای تسهیل در پرداخت های سازمان یا شیوه های تهاتری و جبران خدمات، خواهان بررسی همه راه های ممکن برای کاهش زمان پرداخت مطالبات جامعه پزشکی و کادر درمان از جانب سازمان تأمین اجتماعی شد.

1402/12/14
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , خدمات