علیرضایی خبر داد؛

ارائه خدمات به بیماران خاص در کلینیک های طرح سلامت نوروزی

ارائه خدمات به بیماران خاص در کلینیک های طرح سلامت نوروزی بیمارستان دی: رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت، از ارائه خدمات به بیماران صعب العلاج و خاص در کلینیک های طرح سلامت نوروزی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، امیرحسام علیرضایی، در اجلاس معاونان درمان وزارت بهداشت در تهران، اظهار داشت: هم اکنون شاخص اهدای عضو در کشور ۱۳.۴ در هر یک میلیون نفر است که نسبت به سال قبل افزایش داشته است. وی با اعلان اینکه راه اندازی و توسعه دیالیز صفاقی مورد تاکید ماست، اضافه کرد: افزایش تعرفه نیروی انسانی، اعمال سیاست های تشویقی، ارتقای کیفیت و استاندارد سازی و در اختیار داشتن فضا همچون اقدامات مورد نیاز توسعه این مراکز است. علیرضایی از ابلاغ بخشنامه «تعالی نظام ارائه خدمات توانبخشی» آگاهی داد و بیان داشت: ایجاد و ارتقای واحد بازتوانی (توانبخشی) قلبی و ریوی، کلینیک توانبخشی (فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار درمانی) در بیمارستان های عمومی بالای ۱۰۰ تخت دارای بخش های مرتبط، واحد فیزیوتراپی در بیمارستان های زیر ۱۰۰ تخت (بالای ۶۴ تخت) و ایجاد بخش توانبخشی بستری بزرگسالان، در این بخشنامه مورد تاکید قرار گرفته است. رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت درباب کلینیک های توانبخشی راه اندازی شده، اظهار داشت: موافقت اصولی برای ۱۷۵ تخت بستری جدید توانبخشی بزرگسالان صادر گردیده است. همین طور ۱۴ واحد گفتار درمانی، ۱۰ واحد فیزیوتراپی، ۱۰ واحد کاردرمانی راه اندازی و ۴ بخش بازتوانی قلبی در حوزه ارتقای خدمات توانبخشی در کشور به راه افتاده است. علیرضایی اضافه کرد: برمبنای ماده ۴۱ قانون جوانی جمعیت در خصوص تجهیز یا راه اندازی حداقل یک مرکز تخصصی درمان ناباروری سطح دو در دانشگاه های علوم پزشکی تا حالا ۷۷ مرکز سطح دو ناباروری در کشور جهت دسترسی به خدمات تخصصی سطح دو فعال گردیده است. رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت اظهار داشت: تمامی واحدهای شناسایی و فراهم آوری اعضا و بخش های پیوند اعضا در کشور برحسب مورد، در روزهای نوروز به فعالیت خود ادامه می دهند. وی با بیان این که تمام اورژانس های مراکز تخصصی درمان سرطان در روزهای تعطیلات فعال می باشند، اشاره کرد: بمنظور عدم وقفه در درمان بیماران لازم است کلیه مراکز شیمی درمانی و پرتو درمانی دولتی پاسخگوی تمام مراجعان بوده و در بخش خصوصی با فعالیت حداقل یک سوم تعداد تخت های شیمی درمانی سرپایی (حداقل ۲ روز در هفته) خدمات لازم ارائه شود. علیرضایی با تأکید بر این که دانشگاه های علوم پزشکی باید در مورد مراکزی که ایام تعطیلات نوروز امکان ارائه خدمات تشخیصی، تخصصی و درمانی سرطان را دارند، به عموم مردم اطلاع رسانی کنند، اظهار داشت: در هر دانشگاه حداقل یک مرکز دندانپزشکی شبانه روزی دولتی و درکلان شهرها علاوه بر مراکز دولتی، حداقل ۲ مرکز دندانپزشکی شبانه روزی خصوصی در روزهای نوروز باید فعالیت داشته باشند و اطلاع رسانی لازم دراین زمینه نیز صورت گیرد.

1402/12/16
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , بیماری