پاك آئین خبر داد؛

مصوبه درمان رایگان کودکان زیر 7 سال به بیمه ها ابلاغ گردید

مصوبه درمان رایگان کودکان زیر 7 سال به بیمه ها ابلاغ گردید به گزارش بیمارستان دی، سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: با ابلاغ مصوبه خدمات درمانی رایگان کودکان، همه بیمه های پایه مکلف به پرداخت 100 درصد تعرفه دولتی برای همه خدمات درمانی، سرپایی و بستری کودکان زیر 7 سال هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پدرام پاک آئین اضافه کرد: موضوع رایگان شدن همه خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در اجرای قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت که در هیأت دولت تصویب شده بود، بتازگی به بیمه های پایه ابلاغ گردیده و همه سازمان های بیمه گر پایه مکلف به پرداخت ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال همچون معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری، توانبخشی و همین طور استفاده از کیت غربالگری نوزادان در مراکز دولتی دانشگاهی سراسر کشور هستند. سخنگوی وزارت بهداشت با اعلان اینکه رایگان شدن خدمات درمانی به کودکان زیر ۷ سال به استثنا خدمات سرپایی دارویی است، افزود: آن بخش از خدماتی که ممکنست تحت پوشش بیمه های پایه نباشد هم تا سقف تعهد سازمان های بیمه گر از محل دیگری تامین خواهد شد. پاک آئین اظهار داشت: خدمات بصورت برخط است و نیاز به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

1402/12/21
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , خدمات , دارو