زالی در تشریح خدمات دانشگاه عنوان كرد؛

پذیرش و درمان یک میلیون رجوع اورژانسی

پذیرش و درمان یک میلیون رجوع اورژانسی بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به تشریح خدمات مراکز درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه امسال پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، در جلسه پایانی سال که به پاس تقدیر از تلاشهای رؤسای بیمارستان ها و مراکز آموزشی و درمانی، مدیران، مترون ها، رؤسای شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشتی شهرستان های استان تهران برگزار شد، ضمن تبریک آغاز ماه مبارک رمضان، تقارن این جلسه با این ماه پربرکت را به فال نیک گرفت. وی، فعالیتهای حوزه بهداشت و درمان در سالی که گذشت را غرورآفرین توصیف کرد و افزود: به رغم محدودیت منابع، اهتمام شما باعث شد نه تنها خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه بر زمین نماند، بلکه با حسن تدبیر اقدامات بی نظیری در کارنامه درخشان دانشگاه به ثبت رسید. زالی از طریق اندازی ۱۰ مرکز سلامت روان اجتماعی، بسط و گسترش دیده وری سلامت و توسعه مراکز غربالگری روده بزرگ اطلاع داد و اظهار داشت: جریان خدمت رسانی به مردم با قوت بیشتر در سال آینده هم ادامه می یابد. وی خطاب به حاضرین در جلسه اضافه کرد: زحمات شما که مزین به تعهد سازمانی است، ستودنی و قابل احترام است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از تلاشهای مجموعه بهداشت و درمان دانشگاه در جهت تکریم مراجعان و زدودن آلام بیماران تقدیر نمود و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عرضه بالاترین خدمت به جمعیت زیر پوشش در بیشترین وسعت جغرافیایی استان تهران، باکیفیت ترین خدمات بهداشتی و درمانی را در دستور کار دارد. پوشش ۱۰۲ درصدی غربالگری سلامت در دانشگاه وی به اجرای فرآیند بزرگ و ملی پوشش همگانی سلامت توسط تیم های بهداشتی دانشگاه اشاره نمود و توضیح داد: در برنامه پویش غربالگری دیابت و پرفشاری خون از مرز ۱۰۲ درصد غربالگری عبور کردیم به عبارتی در طرح ملی پوشش همگانی سلامت نه تنها به اهداف تعیین شده و پوشش حداکثری دست یافتیم بلکه با افتخار آمارها مبین این مهم هستند که از مرز هدف هم خدمات فراتری عرضه کرده ایم. زالی ضمن اشاره به این که جمعیت دو میلیون و ۵۱۰ هزارنفری، جمعیت هدف طرح پوشش ملی پوشش همگانی سلامت بود، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این طرح ضمن غربالگری جمعیتی بالغ بر دو میلیون و ۵۸۰ هزار نفر، خدمات شایسته ای عرضه داد. وی با اشاره به اینکه ۸۶۰ هزار مورد غربالگری توسط مرکز بهداشت شمال تهران و ۶۷۰ نمونه در مرکز بهداشت شرق در پویش ملی سلامت به ثبت رسیده است، تصریح کرد: بالاترین قدر مطلق مشارکت با ۱۰۹ درصد هم متعلق به شبکه بهداشت و درمان پیشوا است. ۱۵۳ هزار بازدید کارشناسی از اصناف و تولیدی ها، ۲۸۶ هزار نمونه گیری غربالگری سرطان دهانه رحم، صدور ۱۱ هزار غربالگری نوزادان، تنها در بازه زمانی ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بخشی از خدمات حوزه بهداشت بود که زالی به آن اشاره نمود و اضافه کرد: این عددها با اضافه شدن آمار سه ماهه آخر سال به مراتب بزرگ تر خواهد شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: ۳۱ هزار خدمت در حوزه پیشگیری و درمان هاری، شنوایی سنجی و غربالگری ۷۵ هزار کودک، ۸۵۰ هزار بسته خدمتی به زنان آبستن تنها گوشه ای از خدمات پرافتخار حوزه بهداشت دانشگاه است؛ بدیهی است این جریان خدمت رسانی به مردم با قوت بیشتر در سال آینده هم ادامه می یابد. وی از طریق اندازی ۱۰ مرکز سراج (مراکز سلامت روان اجتماعی جامعه نگر)، بسط و گسترش دیده وری سلامت و توسعه مراکز غربالگری روده بزرگ اطلاع داد و از تلاشهای مدیران و همکاران حوزه بهداشت در تمامی بخش های شهری و روستایی دانشگاه تقدیر نمود. توسعه و ارتقای چشم گیر شاخصهای درمانی زالی با اشاره به اینکه کارنامه حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۴۰۲ بسیار درخشان است، افزود: همکاران حوزه درمان در سالی که گذشت میزبان مراجعانی از سراسر کشور و حتی سایر کشورها بودند به صورتی که شاخصهای درمانی به شکل قابل ملاحظه ای توسعه و ارتقا یافت. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: فعالیت مترون ها، رؤسای بیمارستان ها و بخش ها، مدیران و معاونان درمان بسیار درخشان است. زالی، یکی از پیچیده ترین و دشوارترین مسئولیت ها در حوزه اجرایی درمان را مسئولیت پذیرش اداره بیمارستان عنوان نمود و اظهار داشت: شخصیت چندوجهی بیمارستان ها خصوصاً در مراکز آموزشی، درمانی و بهداشتی کار بسیار دشواری است. وی ضمن اشاره به این که مراکز درمانی دانشگاه در تعطیلات نوروز هم همانند سنوات قبل با قوت، خدمت باکیفیت به مردم را در دستور کار دارند، افزود: معمولا الگوهای بستری در ایام پایانی سال تغییر خواهد نمود و بیمارانی که ماندگاری طولانی تری برای درمان در بیمارستان دارند، میهمانان بیمارستان در واپسین روزهای سال هستند. زالی از ثبت رکورد اشغال تخت در بیمارستان های دانشگاه (تا پایان آذر ۱۴۰۲) اطلاع داد و اظهار داشت: مجموع متوسط اشغال تخت بیمارستانی در ۹ ماه سالجاری ۷۷.۳ درصد ثبت شده است، در قسمت های مراقبت ویژه با اضافه شدن تخت های اکسترا این عدد به ۱۱۰ می رسد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: به رغم این که سخت ترین بیماران (به لحاظ نحوه روند درمان) به مراکز بیمارستانی دانشگاه رجوع می کنند، همچنان ثبت عدد ۴.۸ اقامت در روز عدد بسیار مطلوبی است، این در شرایطیست که در سالهای گذشته این عدد به بیش ۷ تا ۸ روز اقامت می رسید. وی، توانمندی تیم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه کاهش زمان درمان بیماران خصوصاً بیماران سخت را خاطرنشان کرد. ثبت ۱۵۴ هزار مورد جراحی ماژول، پذیرش و درمان یک میلیون رجوع در اورژانس، عبور از مرز ۱۸۳ هزار مورد بستری تا پایان آذر ۱۴۰۲ توسط تیم درمانی دانشگاه، بخش دیگری از سخنان زالی را به خود اختصاص داد. وی ادامه داد: در ۹ ماهه اول سال، ثبت سه میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت پاراکلینیکی در کشور و منطقه توسط دانشگاه بی نظیر است. زالی افزود: به رغم چالش های کمبود تیم سرمایه انسانی و محدودیت منابع در سال ۱۴۰۲ حوزه درمان دانشگاه در درآمدهای اختصاصی شاهد رشد ۵۳.۲ درصدی بوده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در انتها ابراز امیدواری کرد؛ در آستانه بهار طبیعت و بهار قرآن، ضمن بهره مندی از فیوضات این ماه مبارک، سالی توأمان با شادکامی و موفقیت برای مردم کشور و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیش رو داشته باشیم.

1402/12/25
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پزشك