ناطقی عنوان كرد؛

وضعیت سه بیمارستان پایتخت در نخستین روز سال نو

وضعیت سه بیمارستان پایتخت در نخستین روز سال نو بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نخستین روز از سال نو، از برخی مراکز درمانی تابعه دانشگاه بازدید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید ناطقی، در حاشیه بازدید از مرکز بهداشت جنوب تهران، اظهار داشت: در روزهای نوروز برنامه مدونی در نظر گرفته شده تا از نزدیک مراکز بهداشتی و درمانی را بازدید نماییم و امروز با ستاد هدایت دانشگاه، از بیمارستان های شریعتی، مرکز قلب و یاس بازدید کردیم. وی ادامه داد: اغلب بخش های ویژه بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنان به خدمت خودشان ادامه می دهند و بخش های عادی بالای ۵۰ درصد و بخش های اورژانس کامل فعال می باشند و در قسمت های زنان فعالیت کامل را دارند. ناطقی افزود: تعداد تخت های فعال ما به اندازه استانداردهایی که وزارت بهداشت در نظر گرفته، است و در بازدید امروز ما با ازدحام بیمارها مواجه نبودیم و تعداد پرستارها نسبت به تعداد تخت ها مناسب و قابل قبول بود و شلوغی اورژانس ها و تعداد تخت های اضافی که داشتند بخصوص در بیمارستان شریعتی بشکلی نبود که مشکل جدی برای سیستم درمان بوجود آورد. وی اظهار امیدواری کرد تا اتمام ایام نوروز همین شرایط را داشته باشیم و اظهار داشت: با تمهیداتی که در نظر گرفته ایم، اگر با شلوغی بیمارستان ها مواجه شدیم؛ به ظرفیت تخت ها اضافه می نماییم که مردم معطل نشوند.

1403/01/04
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , پرستار