مشاور وزیر بهداشت عنوان كرد؛

۲ و نه دهم میلیون مراجعه به اورژانس بیمارستان ها

۲ و نه دهم میلیون مراجعه به اورژانس بیمارستان ها بیمارستان دی: مشاور وزیر بهداشت، از مراجعه 2.9 میلیون نفر به اورژانس بیمارستان ها در طرح سلامت نوروزی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدمحمد پورحسینی اظهار داشت: خدمت رسانی در وزارت بهداشت به ویژه در روزهای تعطیل با قوت بیشتری ادامه دارد و طبق دستورالعمل ابلاغی جامع در این وزارتخانه، تمامی اورژانس های پیش بیمارستانی، حوزه درمان و غذا و دارو در سراسر کشور درحال خدمت رسانی به مردم هستند.
وی با اشاره به فعالیت سه هزار و ۲۰۰ پایگاه اورژانس ۱۱۵ با پنج هزار و ۷۰۰ دستگاه آمبولانس اضافه کرد: حدود ۲۶ هزار نیروی آماده به کار در مراکز اورژانس و پایگاه های سلامت نوروزی مشغول ارائه خدمات در مبادی ورودی و خروجی شهرها هستند.
پورحسینی همین طور از تیم های بهداشتی که نظارت و بازدید مداوم از اماکن، رستوران ها و اقامتگاه ها را عهده دار هستند و همین طور کارکنان بهداشتی مستقر در مرزها که با انجام تست های لازم جهت پیش گیری از طغیان و شیوع بیماریها تلاش می کنند، تقدیر کرد.
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت اشاره کرد: بیش از هزار بیمارستان با ۱۴۶ هزار تخت فعال در عرصه درمان در کشور فعال است.
وی افزود: از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ تعداد ۶۵۵ هزار و ۱۹۴ تماس با اورژانس ۱۱۵ برقرار و منجر به انجام ۱۹۷ هزار ماموریت شده است.
پورحسینی اضافه کرد: از ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ تا حالا تعداد دو میلیون و ۹۰۰ هزار مراجعه به اورژانس های کشور داشتیم که دو میلیون و ۳۸۵ هزار نفر بصورت سرپایی و ۵۰۰ هزار نفر هم بستری شدند.
وی گفت: در طول این مدت همین طور ۱۲۳ هزار عمل جراحی هم در سطح مراکز درمانی و بیمارستان های کشور انجام شده است.
مشاور وزیر بهداشت، وضعیت خدمات رسانی در مراکز دانشگاهی استان یزد را در سطح مطلوب ارزیابی و از کوشش های مسئولان و کادر سلامت یزد تقدیر کرد.

1403/01/14
تگهای خبر: اقامتگاه , بهداشت , بیمارستان , بیماری