معاون وزیر بهداشت:

بیمه ها در ایران کارآمد نیستند

بیمه ها در ایران کارآمد نیستند به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت، ناکارآمدی بیمه ها را یکی از چالش های اصلی نظام سلامت کشور دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی اظهار داشت: درست است همه مردم کشور بیمه هستند ولی متأسفانه بیمه های ما کارآمد نیستند. وی با طرح این سوال که آیا می دانید بیمه ها در پرداخت ها چقدر تأخیر دارند، اضافه کرد: در قسمت بستری دانشگاه ها مطالبات گسترده ای دارند و در پرداخت از جیب مردم بسیاری از خدمات را بیمه ها نمی توانند پوشش بدهند. کریمی اظهار داشت: مقرر است بیمه حمایت کند که مردم از جیب پرداخت نکنند اگر بیمه ها کارآمد نباشند بار آن روی دوش مردم، کادر درمان و مراکز درمانی قرار می گیرد و مطالبات آنها عقب می افتد و از آن طرف هم پرداختی از جیب مردم افزوده می شود.

1403/01/22
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , خدمات , درمان