جباری عنوان كرد؛

فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است

فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است بیمارستان دی: رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، از کاهش فاصله ازدواج و فرزندآوری آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، صابر جباری، با عنوان این مطلب که ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال می باشند، اظهار داشت: اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی بطورکامل رایگان ارائه می شود و در همه استانها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد. وی ادامه داد: علاوه بر درمان، خدمات پیش گیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است. جباری افزود: هنوز درصد سزارین ها در کشور ما بالا است که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد. وی ادامه داد: به روایت آمار، کودکان ناشی از سزارین نسبت به کودکان ناشی از زایمان طبیعی خطر ابتلاء به آسم و بیماری تنفسی شأن بیشتر است. جباری اظهار داشت: تجهیز خوابگاه های متأهل دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی، کاهش نوبت شب کاری کادر درمان همچون اقدامات وزارت بهداشت در امتداد پشتیبانی از قانون جوانی جمعیت است. وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره نمود و اضافه کرد: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کم شده و سفارش ما به زوجین این است که تا دو سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام نمایند.

1403/02/07
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , خدمات