كریمی خبر داد؛

خرید ۸ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم

خرید ۸ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، از خرید بیش از 8 هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، در افتتاح بخش های بیمارستان کودکان مفید اظهار داشت: در عرصه بهداشت و درمان تحول بزرگی در دولت سیزدهم انجام شد بطوریکه ۱۶ هزار تخت بستری اطفال که از این تعداد ۴ هزار تک تخصصی هست، در این دوره به بهره برداری رسید. وی ادامه داد: در عرصه ماندگاری پزشکان هم در ۲ سال اخیر K پزشکی ۳ برابر شد، در صورتیکه در دوره های دیگر تعرفه های پزشکی چنین رشدی نداشته است. معاون درمان وزارت بهداشت درباره ی مهاجرت پزشکان، اظهار داشت: مهاجرت پزشکان به سیستم سلامت لطمه می زند، اما با کارهای بزرگی که در دولت سیزدهم انجام شده، حالا ۱۷۰۰ پزشک تمام وقت و ۲۵۰۰ پزشک نیمه وقت به مجموع پزشکان اضافه شده و تعرفه پزشکی بخش خصوصی و دولتی همسان شده و هدف آنست پزشکان در بیمارستان کار کنند و مردم با خیال آسوده درمان شوند.

1403/03/18
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی