زالی عنوان كرد؛

اهمیت تحقیقات در تشخیص و درمان سرطان های دستگاه ادراری

اهمیت تحقیقات در تشخیص و درمان سرطان های دستگاه ادراری بیمارستان دی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارهای مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادراری را در امتداد انجام پژوهش های کاربردی در حوزه تشخیص و درمان سرطانهای دستگاه ادراری بسیار موثر دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، در نهمین جلسه شورای عالی مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادراری، با اشاره به کارهای مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادراری، اظهار داشت: اقدامات و کارهای این مرکز بصورت یکپارچه و هدفمند به انجام می رسد. وی، کوشش های مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادراری دانشگاه و مشخصاً کارهای این مرکز در امتداد انجام پژوهش های کاربردی در حوزه تشخیص و درمان مؤثر برای سرطان های دستگاه ادراری باارزش توصیف کرد. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اجرای سیاست هایی با هدف ارتقا و توسعه بخش ایمونولوژی و هوش مصنوعی را برای مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادراری ضروری عنوان نمود. زالی، اجرای راهکارهایی با هدف تبدیل این مرکز به پژوهشکده را با هدف ارتقای سطح علمی دانشگاه خواهان شد.

1403/03/20
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان