فوق تخصص غدد:

پوشش بیمه ای انسولین های نسل جدید به نفع جامعه است

پوشش بیمه ای انسولین های نسل جدید به نفع جامعه است به گزارش بیمارستان دی، یک فوق تخصص غدد و متابولیسم اظهار داشت: پوشش بیمه ای انسولین های نسل جدید تولید داخل سبب کاهش قیمت برای مصرف کننده می شود و از عوارض بیماری دیابت پیشگیری می کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا مهاجری تهرانی، با عنوان این مطلب که انسولین دگلودک-آسپارت تنها ترکیب انسولینی موجود در دنیا است که دو نوع انسولین کوتاه مدت و طولانی مدت را در یک قلم جا داده است، اضافه کرد: تا پیش از ظهور این نوع انسولین نسل جدید فرد باید برای کنترل مناسب قند خون در طول روز معمولا تا چهار مرتبه انسولین تزریق می کرد که اثر کوتاه مدت و طولانی مدت داشته و قندخون فرد را کنترل کنند. وی افزود: این انسولین نسل جدید با عنایت به خاصیتی که دارد می تواند در ایام مختلف همراه با وعده غذایی اصلی بیمار تزریق شود. به صورت مثال اگر فرد در یک روز صبحانه با کربوهیدرات بالا مصرف می کند می تواند تزریق انسولین را بامداد پیش از صبحانه انجام دهد و اگر در روز دیگر شام پر کربوهیدرات میل می کند می تواند شب پیش از خوردن وعده غذایی انسولین را تزریق کند. این استاد دانشگاه اضافه کرد: یکی دیگر از مزایای انسولین های نسل جدید اینست که طبق بسیاری مطالعات میزان افت قند خون و نوسانات قند خون کمتری نسبت به خیلی از انسولین های دیگر دارد. مهاجری تهرانی توضیح داد: بخش طولانی اثر این انسولین های نسل جدید پس از تزریق، به حالت رشته ای در زیر پوست تجمع کرده و به تدریج در طول شبانه روز وارد جریان خون می شود و این مکانیسم سبب طول اثر بسیار طولانی این انسولین می شود. این فوق تخصص غدد و متابولیسم اظهار داشت: قرار گرفتن این دارو زیر پوشش بیمه ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چونکه به علت فواید مختلف سبب می شود که پیش از این که فرد گرفتار عوارض دیابت شود، پیشگیری صورت گیرد و از تحمیل هزینه های بیشتر بر دوش مردم، بیمه و دولت کاسته شود. وی ادامه داد: در کنگره سالانه انجمن متخصصان داخلی که سال جاری با استقبال بسیار بالا از جانب متخصصان مختلف همچون متخصصان غدد، قلب، کلیه و…، همراه بود و طی آن در زمینه آخرین دستاوردهای علمی تبادل اطلاعات شد، سمپوزیوم انسولین نسل جدید را هم داشتیم.

1403/03/22
تگهای خبر: امداد , بیماری , بیمه , دارو