اخلاق پزشکی در عصر مدرن اهمیت بیشتری پیدا می کند

اخلاق پزشکی در عصر مدرن اهمیت بیشتری پیدا می کند بیمارستان دی: رییس بیست و سومین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران، بر اهمیت جایگاه اخلاق پزشکی در عصر مدرن پزشکی تاکید کرد.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، عطا قراجه ای، روز سه شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵، در مراسم افتتاحیه بیست و سومین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران که در مرکز همایش های ایران مال، اظهار داشت: این کنگره مهلتی برای گفتگو با یکدیگر و ایجاد همکاریهای پایدار می باشد.
وی اضافه کرد: ما وارث یک رشته پرافتخار هستیم و اخلاقی را حفظ نماییم که بتواند اعتماد جامعه به پزشکی را تقویت کند.
قراجه ای ضمن اشاره به اهمیت کنگره، اظهار داشت: در این گردهمایی تلاش شده است با طرح و بخث آخرین یافته ها و دستیافته های علمی در تمام زیرمجموعه های این رشته، شرایطی فراهم گردد که هر کسی به فراخور نیاز خود از این رهگذر توشه ای برگیرد.
رئیس کنگره ضمن اشاره به ورود هوش مصنوعی به عرصه های مختلف علمی و پزشکی، تاکید کرد: به رغم لزوم استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی های جدید در پزشکی، اما نمی تواند جایگزین پزشک در رابطه با بیمار شود.
قراجه ای بر اهمیت رعایت اخلاق پزشکی در عصر مدرن پزشکی، تاکید کرد.
در ادامه، فرنوش محمدی، دبیر علمی کنگره اظهار داشت: برگزاری چنین رویدادی، فرصتی باارزش برای تبادل علمی و تجربیات است.
وی اضافه کرد: در قلب همه پیشرفت های علمی، یک انسان و بیمار وجود دارد و این پیشرفت ها زمانی معنا پیدا می کند که سلامت بیمار برای ما اولویت باشد.
محمدی اظهار داشت: اعتقاد دارم که آینده این رشته در گرو پیوند میان تجربه و نوآوری است.
در ادامه، محمدعلی آسایش، دبیر اجرائی کنگره عنوان کرد: در این کنگره برای بار اول ۲۰ امتیاز بازآموزی برای تمامی همکاران پزشک عمومی و دندانپزشک عمومی و متخصص، متخصص جراحی عمومی و ۱۴ امتیاز بازآموزی برای همکاران بیهوشی، ICU، جراحان مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی و جراحان پلاستیک و سوختگی، اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: در کنگره امسال، بالاتر از ۵۰ جراحی زنده، کارگاه عملی و نظریه انجام می شود.
در ادامه مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران، بهزاد فرخ زاد، رئیس جامعه دندانپزشکی ایران، از اصلاح تعرفه های دستوری آگاهی داد و اظهار داشت: تلاش می نماییم تعرفه های دستوری حرفه دندانپزشکی را به تعرفه های حقیقی نزدیک نماییم.
محمد بیات، نایب رییس انجمن جراحان دهان، فک و صورت اظهار داشت: امیدواریم شرایط سخت منتج به توقف کارهای علمی نشود و این راه ادامه پیدا کند.
وی اضافه کرد: سرعت تغییرات تکنولوژی های نوین به قدری زیاد است که این نگرانی وجود دارد که از این مسیر عقب بیافتیم.
بیات اظهار داشت: ما باید در وضعیت موجود کار نماییم و بتوانیم به رسالت خودمان عمل نماییم.


منبع:

1405/04/31
20:06:39
0.0 / 5
3
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , تكنولوژی
با این مطلب بیمارستان دی موافقید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب بیمارستان دی
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان

بیمارستان دی، با ارائه خدمات درمانی باکیفیت و استفاده از پزشکان مجرب، همراه شما در راه سلامتی. سلامتی شما، اولویت ما