رئیس انجمن چشم پزشكی ایران خبر داد؛

یك چشم پزشك برای ۴۰هزار نفر، انجام سالانه ۷۰۰هزار عمل آب مروارید

یك چشم پزشك برای ۴۰هزار نفر، انجام سالانه ۷۰۰هزار عمل آب مروارید بیمارستان دی: رئیس انجمن چشم پزشكی ایران، اظهار داشت: به ازای هر ۴۰ هزار نفر یك چشم پزشك در كشور وجود دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمود جباروند، روز سه شنبه در حاشیه افتتاحیه بیست و هشتمین كنگره چشم پزشكی ایران در مركز همایش های رازی، اظهارداشت: چشم پزشكی رشته گرانی است و فارغ التحصیلان این رشته باید هزینه های زیادی پرداخت كنند تا بتوانند با راه اندازی مطب پاسخگوی نیاز بیماران باشند.وی اضافه كرد: راه اندازی یك مطب چشم پزشكی حداقل به ۸۰۰ میلیون تومان پول نیاز دارد تا چشم پزشك بتواند فقط برای معاینات عمومی خدمات عرضه نماید بدین سبب خیلی از فارغ التحصیلان این رشته توانایی نمایش خدمات در قالب راه اندازی مطب را ندارند.رئیس انجمن چشم پزشكی ایران، افزود: در صورتیكه وسایل و تجهیزات چشم پزشكی با ارز دولتی در اختیار این افراد قرار گیرد و بانك ها باز وام هایی با سود پایین پرداخت كنند چشم پزشكان می توانند خدمات بیشتر و جامع تری را به مردم عرضه كنند.جباروند اضافه كرد: هم اكنون ۲ هزار چشم پزشك در كشور مشغول خدمت هستند و سالانه ۱۰۰ نفر فارغ التحصیل این رشته باز به آنها اضافه میگردد كه می توان گفت به ازای هر ۴۰ هزار نفر یك چشم پزشك در كشور وجود دارد.رئیس انجمن چشم پزشكان ایران در مورد كم بینایی، اظهار داشت: بیشترین عامل كم بینایی در جهان ناشی از مبتلاشدن به آب مروارید است كه این مسئله در ایران به سبب سیاست های اعمال شده بسیار كم شده و مراكز دولتی و خصوصی خدمات بسیار مناسبی در این زمینه نمایش می دهند.وی اظهار داشت: الان در تمام مناطق ایران دسترسی به چشم پزشك وجود دارد و بیماران با حداقل هزینه می توانند مشكلات بینایی خودرا درمان كنند.جباروند با اشاره به اینكه سالانه بیشتر از ۷۰۰ هزار عمل جراحی آب مروارید یا كاتاراكت انجام می شود، اضافه كرد: كیفیت انجام این عمل در ایران بسیار عالی بوده و در سطح كشورهای پیشرفته هستیم.

1397/08/23
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , تحصیل , جراحی