در گفتگو با مهر مطرح شد؛

راه اندازی بخش توانمند سازی مغز در مركز توانبخشی هلال احمر

راه اندازی بخش توانمند سازی مغز در مركز توانبخشی هلال احمر بیمارستان دی: معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر از طریق اندازی بخش توانمندسازی مغز، روان و ذهن برای اولین بار در مركز توانبخشی جمعیت هلال احمر آگاهی داد.

حسن صفاریه در تشریح فعالیت های بخش توانمند سازی مغز، روان و ذهن مركز توانبخشی جمعیت هلال به خبرنگار مهر اظهار داشت: نمایش مشاوره و توانمندسازی افراد با لطمه های روانشناسی كه شامل افسردگی، اضطراب، وسواس، مشكلات خواب است، بخشی از خدماتی است كه مقرر است در این بخش به بیماران نمایش شود. معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به اهمیت راه اندازی این بخش در مركز توانبخشی جمعیت هلال احمر اظهار داشت: بخش توانمندسازی مغز، روان و ذهن می تواند به عنوان یكی از بخش های موثر در نمایش خدمات بازپروری مغز و اعصاب قلمداد شود. وی نمایش خدمات توانبخشی وبازپروری مغز، ذهن و شناخت حافظه، توجه، تمركز و... را دیگر خدمات قابل نمایش در این بخش توصیف كرد. صفاریه اضافه كرد: مبتلایان به مشكلات حافظه یا افراد مستعد اختلال و ناتوان در تصمیم گیری، مهار فكر ورفتار می توانند از خدمات این بخش در مركز توانبخشی جمعیت هلال احمر استفاده كنند. وی در خاتمه انجام تست هوش و ارزیابی جامع توانایی های شناختی را یكی دیگر خدمات قابل نمایش در مركز توانمندسازی مغز، روان و ذهن مركز جامع توانبخشی هلال احمر برشمرد و اشاره كرد: این خدمات جملگی با بالاترین ضریب دقت و كیفیت و با پایین ترین قیمت به بیماران نمایش خواهد شد.

1397/09/17
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , درمان , كیفیت