معاون وزیر بهداشت؛

۴۱ میلیون ایرانی از سردرد رنج می برند

۴۱ میلیون ایرانی از سردرد رنج می برند بیمارستان دی: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اظهار داشت: ۴۱ میلیون ایرانی از سردرد رنج می برند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا ملك زاده، روز چهارشنبه در همایش علوم اعصاب پایه و بالینی، كه در مركز همایش های رازی تهران در حال برگزاری است، اضافه كرد: سن امید به زندگی در میان خانم ها به ۸۲ سال و در آقایان به ۷۶ سال رسیده است. وی با عنوان این مطلب كه مهم ترین علت ناتوانی در ایران سر درد است، اظهار داشت: بیشترین عامل مرگ و ناتوانی در ایران فشار خون است و ۳۰ درصد ایرانی بالای ۱۸ سال فشار خون دارند. ملك زاده اشاره كرد: در سال ۱۳۹۶ تعداد ۳۸۰ هزار نفر فوت كردند كه ۳۱۳ هزار نفر به سبب بیماری غیر واگیر بوده است و این بیماری ها ۸۰ درصد مرگ ومیر را به خود اختصاص داده اند. وی اظهار داشت: ۴۷ درصد مرگ ها در ایران در سن زیر ۷۰ سال است و حدود ۸۵هزار مرگ خیلی زودرس بوده و قابل پیشگیری است؛ضمن اینكه امید زندگی در بدو تولد بالاتر می رود. معاون وزیر بهداشت، افزود: سن امید به زندگی در میان ایرانی ها افزایش یافته است اما باید روی بیماریه ای اعصاب تمركز بیشتری داشته باشیم. ملك زاده اظهار داشت: در میان بیماری های غیرواگیر پاركینسون رشد قابل توجهی داشته است و ۴۱ میلیون ایرانی از سردرد رنج می برند. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اضافه كرد: میگرن نوعی از سردردها است كه باید تحقیقاتی در زمینه كنترل آنها صورت گیرد و شركت های دانش بنیان باید در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند. ملك زاده اشاره كرد: بیماری پاركینسون از سال ۱۹۹۰ رشد دو برابری داشته و شیوع این بیماری در ایران باز افزایش یافته است. وی ادامه داد: تنها ۲۰ درصد افرادی كه فشار خون دارند بیماری خودرا كنترل می كنند و بیشتر از نیمی از مبتلایان از بیماری خود خبر ندارند.

1397/09/22
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , فناوری , وزارت بهداشت