ایران سرآمد كشورهای منطقه از لحاظ كاهش مرگ و میر

ایران سرآمد كشورهای منطقه از لحاظ كاهش مرگ و میر بیمارستان دی: وزیر بهداشت اظهار داشت: امروز از نظر زیرساخت های موردنیاز برای نظام سلامت، كاهش آمار مرگ و میر و تهدیدات نظام سلامت جز بهترین كشورها در منطقه هستیم.

-->
به گزارش خبرنگار ایسنا، وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از نمایشگاه شكوه چهل ساله در قم، در جمع خبرنگاران بیان كرد: در عرصه بهداشت و سلامت بیشترین دستاوردها را نسبت به سایر نهادها داشتیم؛ هر هزار تولد زنده حدود ۱۳۰ نوزاد به یك ماهگی و ۱۲۰ نفر به یك سالگی نمی رسیدند و از هر ۱۰۰ هزار زایمان حدود ۲۵۰ تا به سبب عوارض حاملگی و زایمان تلف می شدند.

وی ادامه داد: حدود ۱۴ هزار و ۷۰۰ پزشك داخلی و خارجی و ۸ د انشكده پزشكی داشتیم اما امروزه همه مرگ و میرها در زمینه زایمان و تولد به لطف تلاش مسئولان در ۴۰ سال انقلاب به كمتر از ۰.۱ و زیرساخت ها به بیشتر از ۱۰ برابر رسیده است.

وزیر بهداشت اظهار نمود: امروز در منطقه از نظر زیرساخت های موردنیاز برای نظام سلامت، كاهش آمار مرگ و میر و تهدیدات نظام سلامت جز بهترین كشورها هستیم.
وی روند كلی نمایشگاه ۴۰ ساله انقلاب اسلامی را مثبت ارزیابی كرد و افزود: در ۴۰ سالگی انقلاب شور و نشاط و فعالیت های رو به رشد را در مردم مشاهده می نماییم و ۴۰ سالگی انقلاب را به كوری چشم كسانی كه فكر می كردند این سفره جمع می شود جشن می گیریم و هرسال انقلاب را شكوفاتر مشاهده خواهیم كرد.

1397/11/19
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , زایمان