مدیرعامل سازمان بیمه سلامت خبر داد‏

تخصیص۳۶ میلیارد تومان به عرضه دهندگان خدمت در استان سیل زده گلستان

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، طاهر موهبتی با بیان این خبر اضافه كرد: به سبب وقوع سیل در استان گلستان و بر طبق ‏هماهنگی های انجام شده در روز گذشته، حدود ۳۶ میلیارد تومان به حساب اداره كل بیمه سلامت استان گلستان جهت توزیع بین نمایش دهندگان خدمات سلام شامل دولتی و خصوصی واریز شد.
وی افزود: این مبلغ ظرف ۴۸ ساعت آینده در اختیار نمایش دهندگان خدمات سلامت استان گلستان قرار می گیرد.‏
موهبتی همین طور بیان كرد: مردم عزیز كشورمان همواره در سختی ها كنار یكدیگر و حامی هم بودند و مراكز درمانی باز از این قاعده مستثنی نیستند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: پرداخت مطالبات در نمایش خدمات مطلوب به گیرندگان خدمات سلامت هم از نطر كمی و هم كیفی موثر است.
به گزارش آی هینا، موهبتی اظهار داشت: امیدواریم با تدبیر دولت و مردم، ضمن پیش گیری از لطمه ها و صدمات بتوانیم از نعمت باران رحمت الهی بیشتر از پیش بهره مند شویم.

1398/01/12
تگهای خبر: بیمه , خدمات , درمان , سلامت