برگزاری هفتمین مجمع جهانی سلامت در جزیره كیش

برگزاری هفتمین مجمع جهانی سلامت در جزیره كیش بیمارستان دی: هفتمین مجمع جهانی سلامت، نهم و دهم اردیبهشت ماه در جزیره كیش انجام می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر علی جعفریان - رئیس بین المللی هفتمین مجمع جهانی سلامت در نشست خبری این مجمع جهانی كه مقرر است نهم و دهم اردیبهشت در جزیره كیش برگزار شود، اظهار داشت: در سال ۲۰۰۹ ساختاری به نام مجمع جهانی سلامت تشكیل شد كه محوریت آن در دانشگاهی در آلمان بود كه در حوزه سیاستگذاری حوزه سلامت جهانی تلاش می كند.
وی اضافه كرد: در سال ۲۰۱۶ دانشگاه علوم پزشكی تهران هم بعنوان بیست و چهارمین عضو این مجمع پذیرفته شد كه تنها دانشگاه عضو این مجمع هم در منطقه جغرافیایی خودمان و هم در منطقه تعریف شده ما از طرف سازمان بهداشت جهانی، دانشگاه علوم پزشكی تهران است. امروز هم این مجمع ۲۵ عضو دارد.
جعفریان با اشاره به اینكه در مهر ماه هر سال این مجمع نشستی را در برلین برگزار می نماید، افزود: مجمع جهانی سلامت نوعی اتاق فكر بزرگ در ابعاد جهانی در حوزه سلامت است كه دانشگاهیان، صاحبان صنایع، سیاستگذاران و مردم در آن شركت می كنند. هدف مجمع جهانی سلامت این است كه تاثیرگذاران حوزه سلامت را گرد یكدیگر جمع كرده و در حوزه سلامت جهانی بحث كرده و دستور تولید نماید. بر همین مبنا در ۱۰ جلسه ای كه در برلین تشكیل شد، ۱۰۰ وزیر شركت كرده اند.
رییس بین المللی مجمع جهانی سلامت در سال ۲۰۱۹، اظهار داشت: از سال ۲۰۱۳ قرار شد كه نشست هایی هم از طرف مجمع جهانی سلامت در نقاط مختلف دنیا اجرا شود كه تابحال در سنگاپور، ژنو، برزیل، پرتغال و... برگزار شده است. ما در سال ۲۰۱۷ پیشنهاد میزبانی دانشگاه علوم پزشكی تهران را برای نشست مجمع جهانی سلامت اعلام كردیم كه پس از شش ماه ارزیابی قرار شد هفتمین نشست در سال ۲۰۱۹ به میزبانی دانشگاه علوم پزشكی تهران در ایران اجرا شود كه آنرا در جزیره كیش برگزار می نماییم.
جعفریان افزود: از مهرماه سال ۹۶ دبیرخانه این مجمع در دانشگاه علوم پزشكی تهران تشكیل شد و شروع به برنامه ریزی نمود. رئیس بین المللی همایش بنده هستم و رئیس موسس مجمع باز از آلمان حضور دارند.
جعفریان در پاسخ به سوالی درباره احتمال انتشار اطلاعیه ای در این مجمع و طرح مسایل در رابطه با تحریم ها در آن، اظهار داشت: در مجمع چیزی با عنوان بیانیه وجود ندارد، اما در نشست سالانه برلین معمولا متنی منتشر می شود كه با برگزاری مجمع در ایران، ما این فرصت را پیدا می نماییم كه در محتوای متن نشست برلین اثر بگذاریم.
جعفریان اشاره كرد: ما در منطقه ای از جهان قرار داریم كه چالش های زیادی دارد و كشور ما هم در شرایط ویژه ای است. ما از فرصت برگزاری این مجمع بهره برده و هم تجربیات دنیا را به كشور منتقل می نماییم و هم اعلام می نماییم كه ما چه اقداماتی را انجام داده ایم. كشور ما با وجود همه محدودیت هایی كه داشته، در حوزه سلامت پیشرفت های شایان توجهی داشته است و این مجمع فرصتی است كه این موفقیت ها را مطرح كرده و نقدهای آنرا بشنویم. همین طور می توانیم اقدامات بروز دنیا را شنیده و آنها را نقد و یا از آنها استفاده نمائیم. در عین حال در شرایطی كه برخی افراد از آمدن به ایران واهمه دارند. دانشگاه از ظرفیت اجتماعی خودش استفاده می نماید تا برداشتی كه از كشورمان وجود دارد، اصلاح گردد.

1398/02/03
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سلامت