در قالب قراردادی صورت گرفت

سرمایه گذاری دو میلیاردی صندوق فناوری دانشگاه علم وصنعت برای تولید سرنگ اینفلیتو بیمارستان دی: امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران دو قرارداد سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با یكی از شركتهای مستقر در مركز رشد این دانشگاه در زمینه تولید سرنگ اینفلیتور و نیز قرارداد سرمایه گذاری بین مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا رسید.

عباس طایب، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه طرح مشاركت صندوق سرمایه گذاری پژوهش و فناوری دانشگاه با یكی از شركتهای فناور مستقر در مركز رشد برای تخصیص ۱۵ میلیارد ریال سرمایه و ستاندن ۳۴ درصد از سهام شركت امروز به امضا رسیده است، اظهار داشت: این قرارداد به منظور تأمین سرمایه در گردش شركت تولیدی منعقد شده تا بتواند تولید انبوه محصول سرنگ اینفیلتور را محقق كند.
وی ماموریت صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه را پشتیبانی از شركتهای دانش بنیان و طرح های فناور پیشرفته كه بخواهند به عرصه تولید برسند، دانست و اظهار داشت: این طرح ها مراحل تحقیقاتی را پشت سر گذاشته و برای تولید انبوه نیازمند حمایت مالی صندوق هستند.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران برخی فعالیت های این صندوق را مشاركت با شركتها، تخصیص وام در چارچوب قراردادهای مضاربه ای، صدور ضمانت نامه های مورد نیاز و نیز بررسی ایده های افراد فارغ التحصیل و دانشجو كه می تواند به محصول منجر شود، عنوان نمود و اضافه كرد: برگزاری جشنواره ایده های برتر و رویدادهای كارآفرینی همچون دیگر فعالیت هایی است كه در امتداد حمایت صندوق از ایده های نو و فناورانه انجام می گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، محققان یكی از شركتهای مستقر در مركز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران به دانش فنی سرنگ های اینفیلتور همچون تجهیزات یك دفعه مصرف و پركاربرد برای انجام عمل قلب دست یافته و خط تولید این محصول با ظرفیت تولید ۱۲۰ هزار سرنگ در سال را راه اندازی كرده اند.
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم وصنعت ایران در امتداد افزایش ظرفیت تولید این محصول و جلوگیری از خروج سالانه ۴.۵ میلیون یورو ارز از كشور مبادرت به سرمایه گذاری ۲ میلیارد تومانی در تولید سرنگ اینفیلتور كرده است.

1398/03/01
تگهای خبر: تحصیل , فناوری