یك فوق تخصص جراحی پا مطرح كرد؛

دلیلهای انحراف انگشت شست پا، ۱۵۰ نوع روش جراحی

دلیلهای انحراف انگشت شست پا، ۱۵۰ نوع روش جراحی بیمارستان دی: یك فوق تخصص جراحی پا و مچ پا، در ارتباط با درمان انگشت شست منحرف به داخل، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا میعاد، در كنگره جامعه جراحان در ارتباط با عوارض جراحی انگشت شست منحرف به خارج، اظهار داشت: این مشكل به صورتی است كه انگشت شست به سمت سایر انگشتان پا انحراف می یابد و دلیل آن می تواند ارثی یا استفاده از كفش های نامناسب باشد، البته تأثیر دو عامل به صورت توأمان نیز می تواند عامل ابتلاء به این مشكل شود. وی ادامه داد: رفع این مشكل بوسیله انجام جراحی صورت می گیرد و اگر این مشكل با علامت هایی همچون درد همراه باشد باید سریعاً نسبت به درمان آن اقدام نمود چونكه امكان دارد بر روی سایر انگشتان تأثیر گذارد و یا در هنگام پوشیدن كفش و هنگام راه رفتن اختلال ایجاد كنند. این فوق تخصص جراحی پا و مچ پا، در ارتباط با عوارض جراحی انگشت شست منحرف به خارج، اظهار داشت: تكنیك های متفاوتی برای جراحی این مشكل انجام می گیرد و بطور كلی ۱۵۰ نوع روش جراحی در این زمینه وجود دارد و امكان دارد عوارضی همچون محدودیت حركت انگشت شست به داخل، عود بیماری و دردناكی را به همراه داشته باشد كه شایع ترین عارضه جراحی مجدد آن است. وی اشاره كرد: افراد اگر در این زمینه مشكل داشتند و خصوصاً بعد از مشاهده انحراف شست احساس دردناكی و اثر روی سایر انگشتان وجود داشت باید هر چه سریع تر عمل جراحی برای آنها انجام گیرد و در غیر این صورت نه تنها انگشت شست بلكه احتمالاً عمل جراحی برای سایر انگشتان نیز وجود دارد همین طور به مرور زمان در صورت بی توجهی امكان دارد، آرتروز انگشت نیز ایجاد شود.

1398/03/22
تگهای خبر: بیماری , جراحی , درمان