فروش مشروط شیرخشك های خاص در داروخانه ها

فروش مشروط شیرخشك های خاص در داروخانه ها بیمارستان دی: مدیركل فراورده های طبیعی، سنتی و مكمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: فروش شیرخشك های خاص در داروخانه ها مشروط به رعایت پروسه ثبت اطلاعات مطابق تجویز پزشك امكان پذیر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مهناز خانوی با اشاره به استراتژیك بودن فرآورده ها و بخشنامه هیئت وزیران در خصوص نظارت بر زنجیره تأمین و ثبت اطلاعات مصرف كنندگان شیرخشك های ویژه، عنوان كرد: مراتب نظارت بر زنجیره تأمین از توزیع كننده تا مصرف كننده در تاریخ اواخر شهریور سال قبل به تمامی معاونت های غذا و داروی سراسر كشور ابلاغ گردید.

وی ادامه داد: همین طور سازمان غذا و دارو به منظور كنترل جریان اطلاعات موجود در زنجیره تأمین شیرخشك های ویژه، دسترسی های ویژه در سامانه متمركز HIX به معاونت ها، محدودیت توزیع داروخانه ای رفع و خریدوفروش فرآورده ها برای تمامی داروخانه ها را به رعایت پروسه ثبت اطلاعات و مطابق تجویز پزشك مشروط كرده و به تمامی شركت های توزیع كننده مربوطه اعلام نمود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، خانوی با اشاره به اینكه شیرخشك های رژیمی و غذاهای ویژه در داروخانه ها و مراكز توزیع به میزان كافی وجود دارد، اظهار داشت: برنامه های تامین این فرآورده ها مطابق روال گذشته در حال انجام بوده و در زمینه قاچاق و دلالان ناصرخسرو تابحال گزارشی به سازمان منعكس نشده است.

وی اظهار داشت: به منظور اطمینان از صحت عملكرد نظارتی معاونت های غذا و دارو، مكاتبات لازم جهت بررسی مجدد و نظارت بر بازار انجام شده است. هموطنان نیز در صورتیكه گزارشی از قاچاق این فراورده ها دارند، مراتب را به معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی گزارش كنند.

1398/04/10
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , داروخانه