معاون وزیر بهداشت اعلام كرد

ابلاغ آئین نامه شركت های تسهیل گر توریست سلامت

ابلاغ آئین نامه شركت های تسهیل گر توریست سلامت به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت از ابلاغ آئین نامه شركت های تسهیل گر توریست سلامت اطلاع داد و اظهار داشت: اگر فرایند گردشگری سلامت در كشور به خوبی مدیریت شود، سبب عرضه خدمات با كیفیت و استاندارد از جانب مراكز درمانی و كسب اعتماد در بیماران خارجی می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر قاسم جان بابایی در ویدئوكنفرانسی كه با محوریت گردشگری سلامت در مراكز درمانی و شیوه دریافت مجوز جهت پذیرش بیماران خارجی با حضور معاونین درمان و مسئولان ادارات صدور پروانه و دفاتر توریسم سلامت معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشكی كشور برگزار شد، اضافه كرد: متاسفانه قبل از این، حوزه گردشگری سلامت با دلالانی مواجه بوده كه با توجیه مالی و به علت كسب سود هنگفت، بیماران را از كانال های نامشخصی وارد كشور كرده و به مراكز درمانی كه حتی حداقل نیازهای یك توریست سلامت را ندارند، ارجاع می دادند.
وی ادامه داد: همینطور عدم ساماندهی حوزه گردشگری به صورت سیستماتیك در كشور سبب شده بود گردشگری سلامت موفقیت چندانی نیابد. اما امروز از راه ابلاغ آئین نامه شركت های تسهیل گر توریست سلامت، امكان این حوزه فراهم خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح كرد: سرمایه پزشكی كشور محصول سال ها تلاش جامعه پزشكی است. ایران جایگاه بسیار مناسبی در حوزه بین المللی از لحاظ پزشكی و دارا بودن تكنولوژی های به روز دارد و در زمینه هایی همچون ناباروری و پیوند عضو، یكی از سرآمدترین كشورهای دنیا به حساب می آید.

وی اظهار داشت: همچون اقدامی كه سال قبل در زمینه تسهیل امور گردشگری صورت گرفت، تعیین تعرفه و نحوه تبادل ارز بوده است. برپایه تفاهم نامه با بانك مركزی تمامی بانكهای موجود در مراكز درمانی می توانند بعنوان فرایند، تبدیل ارز را برای بیماران خارجی انجام دهند.

جان بابایی در مورد عملكرد دانشگاه ها در این عرصه اضافه كرد: دانشگاه ها در جهت ارتقای خدمات گردشگری سلامت موظفند از تمام پتانسیل خود بهره گیرند و بهترین مراكز و پزشكان را برای عرضه خدمات به بیماران خارجی مشخص كنند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی افزود: همینطور دانشگاه ها می توانند با شناسایی استارت آپ ها جهت انجام امور تبلیغاتی در كشورهای هدف، موفق تر عمل كنند؛ چونكه مردم كشورهای دیگر به علت ضعف در معرفی، قابلیت های پزشكی ایران و پیشرفت های موجود را نمی شناسند.
جان بابایی تصریح كرد: احیای گردشگری سلامت باعث رونق سایر عرصه های اجتماعی خواهد شد و این مهم، نیازمند تلاش جمعی و كار تیمی است. همینطور رونق این صنعت بخش ارزآوری و بهبود اشتغال را هم موحب می شود.

1398/04/15
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , پزشك , پزشكی