نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیك هشدار داد؛

انجام عمل زیبایی در اتاق های غیر استاندارد، مواردی از مرگ و میر

انجام عمل زیبایی در اتاق های غیر استاندارد، مواردی از مرگ و میر بیمارستان دی: نایب رییس انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی، نسبت به انجام جراحی زیبایی در اتاق های عمل  غیر استاندارد توسط افراد غیر پزشك یا غیر متخصص آگهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حامد باطنی، اظهار داشت: در تمام كشورهای دنیا اعمال جراحی زیبایی امروزه مورد اقبال عمومی قرار گرفته و این مسئله ارتباطی با شرایط اقتصادی، جغرافیایی، فرهنگی و سیاسی ندارد. وی ادامه داد: آمارها نشان داده است در خیلی از كشورهای جهان توجه به شرایط ظاهری بیشتر شده و افراد علاقه مند به بهبود شرایط فیزیكی و ظاهری خود هستند. نایب رییس انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی با اشاره به پیشرفت های علم جراحی زیبایی اظهار داشت: امروزه انجام جراحی های زیبایی ساده تر شده و شانس بروز عوارض كاهش یافته است ولی افراد باید نسبت به بعضی از نكات حساسیت داشته باشند چونكه به سبب گردش مالی در حوزه اعمال زیبایی امروزه افراد غیر حرفه ای شامل غیر پزشك و یا پزشكان بارشته های نا مرتبط به حوزه جراحی های زیبایی ورود یافته و این مسئله می تواند عواقب زیادی به همراه داشته باشد. این فوق تخصص جراحی پلاستیك و زیبایی با اشاره به فوت چند تن از هموطنان از شروع سال جاری به سبب انجام جراحی های زیبایی توسط افراد غیر پزشك یا غیرحاذق، افزود: جراحان پلاستیك و زیبایی خیلی از افراد را به انجام جراحی زیبایی و پلاستیك سفارش نمی كنند چونكه امكان دارد این عمل به نفع آنها نباشد بطور مثال افراد جوان و نوجوانی كه تقاضای لیفت صورت و یا استفاده از سایزهای غیر متعارف پروتز داشته باشند به سبب اینكه از لحاظ علمی این مسئله برای آنها مورد تایید نیست، فرد متقاضی را نسبت به انجام آن سفارش نمی كنند. وی بیان داشت: متاسفانه بعضی از متقاضیان جراحی پلاستیك و زیبایی كه پزشكان از انجام جراحی آنها به لحاظ علمی امتناع می كنند به مراكز غیر حرفه ای و افراد غیر حاذق مراجعه نموده تا جراحی برایشان انجام گیرد و این مسئله سبب بروز عوارض جبران ناپذیری برای آنها خواهد شد چونكه امكان دارد جراحی نادرست و رفع عوارض آن بسیار پرخرج و دردسرساز باشد. نایب رییس انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی اشاره كرد: متاسفانه رفع بعضی از باورهای غلط در مورد انجام جراحی های زیبایی بسیار زمان بر و پیچیده است و افزایش آگاهی مردم در این زمینه لزوم دارد و همه افراد باید بدانند كه اعمال جراحی باید متناسب با سن، شرایط بدن، و شان اجتماعی فرد باشد و در عین حال در صورت انجام، عمل با عوارض كم و نتایج خوب صورت گیرد. وی نسبت به انجام جراحی های زیبایی در اتاق های عمل غیر استاندارد بدون استفاده از لوازم و تجهیزات پزشكی آگهی داد و اظهار داشت: امروزه در فضای مجازی همچون اینستاگرام و تلگرام تبلیغات غیر قانونی در مورد جراحی های زیبایی صورت می گیرد و اطلاعات نادرستی به مردم ارائه می شود كه به همه هموطنان سفارش می شود جهت افزایش آگاهی خود در این زمینه به صفحات وب سایت رسمی سازمان هایی همچون وزارت بهداشت، انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی ایران و نظام پزشكی بازگشت كنند و مراقبت تبلیغات این چنینی باشند.

1398/05/10
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , پزشك , پزشكی