بر اساسا اعلام سندیكای بیمارستان های خصوصی؛

پذیرش بیماران در بیمارستان های خصوصی با تعرفه وزارت بهداشت

پذیرش بیماران در بیمارستان های خصوصی با تعرفه وزارت بهداشت بیمارستان دی: سندیكای بیمارستان های خصوصی بعد از مذاكرات فراوان با نمایندگان سندیكای بیمه گران تصمیم به پذیرش بیماران برمبنای تعرفه ابلاغی وزارت بهداشت در سال 1398 گرفتند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، كوروش شمیمی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی كارفرمایی بیمارستان های خصوصی درجه یك در نامه ای خطاب به ریاست كل سازمان نظام پزشكی خواهان حمایت این سازمان برای اداره بهتر بیمارستان های خصوصی در شرایط سخت شد. در قسمتی از این نامه آمده است: سندیكای بیمه گران بیمه های تكمیلی با طرح موضوعات مختلفی شامل تخفیف از هتلینگ، جزءفنی و سایر آیتم های مهم و موثر در درآمداختصاصی بیمارستان های خصوصی بدنبال ستاندن امتیاز غیرمتعارف است. سندیكای بیمارستان های خصوصی بعد از مذاكرات فراوان با نمایندگان سندیكای بیمه گران و حتی پذیرش بیماران ایشان پس از انقضای قرار داد سال قبل در جلسه مورخ ۹۸/۴/۲۵تصمیم به پذیرش بیماران از تاریخ ۹۸/۵/۱ صرفا با تعرفه ابلاغی سال ۹۸ وزارت بهداشت در بخش خصوصی نموده است.

1398/05/14
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیمه , پزشك