حضور رئیس جمعیت هلال احمر در دادسرا حقیقت ندارد

حضور رئیس جمعیت هلال احمر در دادسرا حقیقت ندارد به گزارش بیمارستان دی روابط عمومی جمعیت هلال احمر، شایعات در رابطه با حضور رئیس جمعیت هلال احمر در دادسرا، تفهیم افترا و یا صدور وثیقه را تكذیب نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، روابط عمومی جمعیت هلال احمر اعلام نمود: به دنبال ابهاماتی در پرونده های دارویی سازمان تداركات پزشكی، رئیس جمعیت هلال احمر صرفا جهت ادای توضیح در محلی غیر از دادسرای مربوطه حاضر شده و در گفتگو با كارشناسان قضایی به ابهامات موجود پاسخ داده است. هیچ گونه اتهامی متوجه وی نشده و صدور وثیقه هم تكذیب می شود.
روابط عمومی جمعیت هلال احمر همینطور تاكید كرد: مسؤلان جمعیت هلال احمر با قوه قضاییه برای شفاف سازی و پیگیری برخی ابهامات و جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی و اقدامات شائبه برانگیز در سازمان تداركات پزشكی، همكاری نزدیكی دارند و رفت و آمدهای فیمابین اغلب جنبه حقوقی و قضایی ندارد.

1398/06/22
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , هلال احمر