مطالعات نشان می دهد؛

تاثیر یوگای داغ بر بهبود علایم فشارخون

تاثیر یوگای داغ بر بهبود علایم فشارخون بیمارستان دی: طبق نتایج یك مطالعه جدید، یوگای داغ با كاهش فشارخون در افراد بزرگسال مرتبط می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ایالتی تكزاس آمریكا دریافتند انجام یوگا داغ (هات یوگا) سبب كاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشارخون بالا و فشارخون مرحله یك می شود. درحالیكه مدارك زیادی دال بر تاثیر مثبت یوگا در دمای عادی بر فشارخون وجود دارد، اما اطلاعات كمی در مورد تاثیر احتمالی یوگا داغ بر فشارخون وجود داشته است. «استیسی هانتر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نتایج مطالعه ما نشان داده است یوگا داغ می تواند روشی ساده و موثر در جهت كاهش فشارخون بدون دارو باشد.» یوگا داغ شكلی از تمرینات یوگاست كه در محیطی مرطوب و داغ با دمای بین 25 تا 40 درجه سانتیگراد به مدت 60 تا 90 دقیقه انجام می شود. در این مطالعه 10 مرد و زن در رده سنی 20 تا 65 سال شركت كردند. شركت كنندگان یا گرفتار فشارخون بالا (فشارخون سیستولیك بین 120 mmHg to 129 mmHg و فشارخون دیاستولیك كمتر از 80 mmHg) یا فشارخون مرحله 1 (فشار سیستولیك 130 mmHg to 139 mmHg systolic و فشار دیاستولیك 80 mmHg to 89 mmHg) بودند. در این مطالعه 5 شركت كننده در طول مدت 12 هفته سه بار در هفته به مدت یك ساعت در كلاس های یوگا داغ شركت كردند و 5 شركت كننده دیگر در چارچوب گروه كنترل در هیچ كلاس یوگا حضور نداشتند. آنها میانگین فشارخون دو گروه را پس از 12 هفته مقایسه كردند. آنها دریافتند پس از 12 هفته یوگا داغ، فشارخون سیستولیك از میانگین 126 mmHg در شروع مطالعه به 121 mmHg كم شد. همین طور در گروه یوگا داغ، میانگین فشارخون دیاستولیك هم از 82 mmHg به 79 mmHg كم شد. طبق این مطالعه، میانگین فشارخون در میان افراد گروه كنترل كه در كلاس های یوگا حضور نداشتند هیچ تغییری نكرده بود.

1398/06/28
تگهای خبر: دارو