رئیس مركز مدیریت پیوند وزارت بهداشت خبر داد؛

افزایش 40 درصدی آمار اهدای عضو در كشور

افزایش 40 درصدی آمار اهدای عضو در كشور بیمارستان دی: رئیس مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، از افزایش40 درصدی آمار اهدای عضو در كشور آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی شادنوش، روز یكشنبه در همایش روز جهانی اهداكنندگان سلول های بنیادی، اظهار داشت: جای خرسندی است كه امروزه، یكی از كشورهای پیشرفته در زمینه اهدا و پیوند عضو هستیم. وی با اشاره به اینكه تمامی پیوندهای عضو در كشور امكان پذیر است، اشاره كرد: اهمیت اهدای عضو در كشور به شكلی است كه برای زنده نگه داشتن یك انسان، هواپیماهای فالكون جت با حمایت وزارت بهداشت برمی خیزد تا عضوی را از شهری به شهر دیگر منتقل كند. رئیس مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت اشاره كرد: امروز با همت شما حركت جمعی دیگری در كشور آگاهی رسانی می شود و دست یاری به سمت مردم دراز خواهیم كرد تا در شبكه ملی سلولهای بنیادی اطلاعات سلولی خودرا ثبت كنند و بدین سان زندگی های زیادی را نجات دهند. وی ادامه داد: امروز بیشتر از ۲۴ نوع از این بیماری ها در كشور ما قابل درمان است و یقین دارم كه این امر با آگاهی رسانی میسر خواهد شد، همچنان كه امسال با درخواستی كه از هموطنان شد، ۴۰ درصد آمار اهدای عضو افزایش پیدا كرد، بدین سبب یقین دارم كه در سال آینده كارهای بسیار بزرگ تری نیز در حوزه سلول های بنیادی صورت خواهد گرفت.

1398/07/08