بررسی ابعاد مختلف اهدای تخمك و جنین در برنامه آخر ناباروری

بررسی ابعاد مختلف اهدای تخمك و جنین در برنامه آخر ناباروری به گزارش بیمارستان دی اهدای تخمك و جنین یكی از روش های نوین كمك باروری و از دستاوردهای حوزه علوم و فناوری های تولید مثلی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، اهدای تخمك و جنین یكی از روش های نوین كمك باروری و از دستاوردهای حوزه علوم و فناوری های تولیدمثلی است. برنامه این هفته مجله علمی آخر ناباروری، به معرفی و بررسی این روش درمان ناباروری اختصاص دارد و فرهاد یغمایی مدیر كلینیك درمان های جایگزین مركز درمان ناباروری ابن سینا به پرسش های بینندگان درباره موارد و چگونگی استفاده از روش اهدای تخمك و جنین پاسخ داده می شود. همچنین، در این قسمت از برنامه آیتمی به مساله آزواسپرمی و ناباروری مردان كه مستلزم استفاده از جنین اهدایی است، اختصاص یافته است و سعید آراسته متخصص اورولوژی و عضو تیم تخصصی مركز درمان ناباروری ابن سینا در این خصوص توضیح خواهد داد. افزون بر این بخش ها، در این قسمت از برنامه آخر ناباروری شاهد گفتگو با زوج ناباروری خواهیم بود كه با استفاده از روش كمك باروری رحم جایگزین توانسته اند صاحب فرزند شوند. مجله علمی آخر ناباروری، كاری از گروه دانش شبكه چهار سیما و پژوهشگاه و مركز درمان ناباروری ابن سینا است كه شنبه ها ساعت ۱۹ روی آنتن می رود.

1398/07/13
تگهای خبر: اورولوژی , درمان , فناوری , متخصص