یك جراح پستان عنوان كرد؛

شایع ترین علامت سرطان سینه، ماموگرافی پس از 40 سالگی

شایع ترین علامت سرطان سینه، ماموگرافی پس از 40 سالگی به گزارش بیمارستان دی دبیر علمی برنامه بین المللی دهمین كنگره سرطان سینه، اظهار داشت: توده ای كه قابل لمس باشد، شایع ترین علامت سرطان سینه است كه معمولا بدون درد است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، آسیه الفت بخش، روز یكشنبه در نشست خبری دهمین كنگره سرطان سینه، اضافه كرد: توده ای كه در نقطه از پستان قابل لمس باشد و در جاهای دیگر وجود نداشته باشد، بعنوان علامت شایع سرطان سینه است كه معمولا درد ندارد و متحرك نیست. همین طور تغییرات پوستی و زخم و ملتهب شدن نوك سینه به همراه ترشح خونی، از علائمی است كه فرد با مشاهده آنها باید به پزشك بازگشت كند. وی اظهار داشت: امكان دارد فرد با مشاهده توده در ناحیه زیر بغل و یا ورم دست، به پزشك مراجعه نموده باشد كه می تواند علامت هایی از سرطان سینه را در بر گیرد. این جراح پستان با اشاره به متفاوت بودن سن غربالگری سرطان سینه در كشورهای مختلف، اضافه كرد: غربالگری با عنایت به بودجه ای كه هر كشور اختصاص می دهد، متفاوت می باشد. اما، در كشور ما سفارش می شود زنان پس از ۴۰ سالگی ماموگرافی انجام دهند.

1398/07/22
تگهای خبر: پزشك , سرطان