تنها در ۲۴ ساعت گذشته؛

4400 اهوازی به سبب تنگی نفس به بیمارستان بازگشت كردند

4400 اهوازی به سبب تنگی نفس به بیمارستان بازگشت كردند بیمارستان دی: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی اهواز از بازگشت بیشتر از چهار هزار و 400 نفر از مردم اهواز در 24 ساعت گذشته به بیمارستان ها به سبب عارضه تنگی نفس آگاهی داد.

فرهاد حمزه لویی در گفتگو با خبرنگار مهر درباب آمار تنفسی اظهار نمود: از ساعت هشت بامداد روز گذشته تا ساعت هشت بامداد امروز چهار، هزار و ۴۸۱ نفر برای مشكل تنفسی به بیمارستان ها بازگشت داشتند.
وی اضافه كرد: چهار هزار و ۳۲۱ نفر از آنها به صورت سرپایی درمان شدند ولی در این میان نیز ۱۶۰ نفر بستری شدند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، هر ساله با نخستین بارش باران پائیزی در اهواز و اغلب شهرهای صنعتی، موجی از بیماران با علایم تنگی نفس به مراكز درمانی بازگشت می كنند. منشأ این تنگی نفس گفته می شود از فعالیت های تأسیسات نفتی استان خوزستان و وجود پرتعداد نوعی درخت به نام كونوكارپوس است.
مسئولان هنوز راهكاری برای جلوگیری از بروز این مشكل پیدا نكرده اند.

1398/08/09
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , پزشك , پزشكی